RADIOSITE Fórum

• Direct One

#42066  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:magyarországon nem igen akar fellendülni ez a HD dolog :gülü2:
Ez így van, de nem tudom miért, pedig lennének jó csatornák, de a szolgáltatók valamiért nagyon gyenge kínálatokat raknak össze. A Direct-nél is az 5 csatornából 2 angol nyelvű, 2-őn alig van HD műsor, így tulajdonképpen a History HD ami igazából érdekes lehet. A Nat Geo HD jó lenne, de egyelőre nem akarnak magyar szinkront tenni rá, az Extreme Sports-hoz hasonló Rush HD pedig látványnak biztos jó, de nem hiszem hogy sokakat lekötne.
 #42061  Szerző: LuciFerko

magyarországon nem igen akar fellendülni ez a HD dolog :gülü2:
 #42048  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:FilmBox HD-t miért hagyták ki? :x
Havi 2000 Ft-ért bele fért volna. :x
Gondolom a Filmbox HD-ra már nem volt szabad kapacitás.
Mindenesetre a HD csomag sajnos elég gyengére sikeredett, meglep, hogy csak ilyen kevés csatornát vesznek át a Canal digitaal-tól.
Reménykedjünk ez még nem végleges. M2 HD sincs még benne kínálatba.
 #42042  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:FilmBox HD-t miért hagyták ki? :x
Gondolom a Filmbox HD-ra már nem volt szabad kapacitás.
Mindenesetre a HD csomag sajnos elég gyengére sikeredett, meglep, hogy csak ilyen kevés csatornát vesznek át a Canal digitaal-tól.
 #42034  Szerző: Mauro

FilmBox HD-t miért hagyták ki? :x
 #42017  Szerző: mlaszlo

UPC Direct változások május 1.-től!

Május 1.-től több ponton változik a UPC Direct ÁSZF-je és nyilvánosságra került ezáltal a május 1.-től érvényes csatornaváltozás is!

Május 1.-től az alábbi csatornákkal bővűl a Thor műholdról elérhető programválaszték:

Duna II Autonómia
TV6
Story TV
DoQ
Fishing&Hunting
History Channel SD
NatGeoWild
Nickelodeon
AXN Crime
AXN SciFi
CNN
SkyNews
BBC World
Bloomberg
AlJazeera
TV5

Cinemax 2

Filmbox Extra
Filmbox Family

NatGeo HD
History HD
m1 HD
Duna HD
Rush HD

HBO HD

Önállóan előfizethető adó lesz az HBO HD, havi 1000 Ft-ért.

A Filmbox Pak (Filmbox Extra, Filmbox Family) havi 2000 Ft.

A Direct HD csomag (NatGeo HD,HistoryHD,m1 HD,Duna HD, Rush HD) havi 2500 Ft.
 #41908  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:De nem értem, ha már fent vannak a cseh csatornák is, azokat miért nem nézhetjük mi?
Ha jól tudom ennek jogi akadályai vannak, de nem lehetetlen nézni őket ;)
 #41905  Szerző: djlacee

De nem értem, ha már fent vannak a cseh csatornák is, azokat miért nem nézhetjük mi?
 #41901  Szerző: mlaszlo

Sajnos a HD csomag egyelőre nem tűnik túl meggyőzőnek :(
Itt a a UPC Direct HD kínálata?

A magyar előfizetők cseh információk szerint az m1 HD, Duna HD, HBO HD, History HD, NatGeo HD és Rush HD csatornákat kapnák
 #41810  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:Nick 16:9-be ad? Érdekes hogy TV6-ot miért nem vették fel UPC digital kínálatába mikor míg BL-t adták ennyire szarnak az előfizetőkre?
Ezek szerint lesz PV TV és F&H is? Kábelen is lesz PV TV?
A TV6 számomra meglepetés, én egyáltalán nem számítottam rá. Valószínűleg most hogy nincs rajta már a BL, így jelentősen csökkent az ára. UPC Digital-on nem tudom lesz-e, sajnos külön kezelik a Direct-et és a kábelt. Csak az lesz az érdekes, hogy ha még az IKO-s csatornák is felkerülnek a Direct-re, akkor sokkal jobb lesz a kínálata, mint a kábelnek.
A Nickelodeon 16:9-el megy, ez még a tesztsugárzás miatt van így, hibásan van rajta kapcsolójel.
F&H nagy valószínűséggel lesz, a PV TV viszont a Digi csomagból jön, jelenleg kódolatlan, ezért tárolta le a beltéri.
Hát pedig rá kéne gyúrni kábelre is.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 64