Mekkora egy ripacs ez a Király Tamás!
Egyébként sem bírom a túlontúl felpörgött stílusát, de ez a mai eset kivágta nálam a biztosítékot.
Betelefonál valaki a kívánságműsorba:
- Hello! Király L. Norbitól a.... - itt Tamás beleszól: - Nem, ez nem így működik - és megszakítja a vonalat. Bemutatkozás, vagy kérlek játszd le... ilyenek? Majd próbálkozik újra, hátha megtanulja addig, hogy kell ezt csinálni - mondja.
Fél perc múlva ismét csörög, beleszól ugyanaz a nő:
- Hello! Az előbb megszakadt a vonal, Király L. Norbitól a... - itt Tamás ismét rácsapja a telefont. Még mindig nem jó - mondja, majd hozzáteszi, nem, nem megszakadt, én csaptam rád. Ha elég kitartó vagy, majd újra felhívsz.
Következő megszólalásban ismét az előző nő hívja, ezúttal már így kezdi:
- Hello Tamás! ... vagyok, kérném az XY XY számát (már nem is meri Király L. Norbi dalát kérni, mert azt hiszi, ezzel volt a baj)
- Na csak megtanultad! Így már teljesítem...
A gond csak az, hogy drága Király Tamás olyan ritkán ül kívánságműsorban, hogy azt hiszi, az ember csak úgy kérhet dalt, hogy: Szia! XY vagyok, kérném az XY számot,küldeném XY-nak. Köszi, hello!
Mi van, ha a nő úgy folytatta volna, ha nem csapja rá a telefont, hogy "Hello! Király L. Norbi számát szeretném kérni, ja amúgy XY voltam." (fordított szórendben)
A marha...

(nem tudom amúgy mit képzel magáról, de én simán kivágnám, ha több ilyen esete lenne...) Kicsit megártott neki biztos a gyakori korán kelés, ettől olyan ingerült
Amúgy érdekes, mindig nála megy el az adás, mikor ilyet hallok...
Egyébként nem rossz a Sztár FM (leszámítva, hogy néha még mindig Rádió Plusz hangzik el), jók a zenék, a többi műsorvezető, de talán királyabb lenne Király nélkül

(érdekes módon amúgy nem csak engem irritál, hanem majd'minden ismerősöm osztja a véleményem, persze, lehet Szegeden máshogy állnak hozzá)