RADIOSITE Fórum

• Informatika

#165175  Szerző: frekivadasz

De erre nem kell a HD igazából. Meg ott vannak a terjedésmentes napok is a feltöltésre :)
 #165173  Szerző: LuciFerko

altermanus írta:
LuciFerko írta:
frekivadasz írta:A Vimeo jó lehet helyette.
Az fizetős, az alap szolgáltatás meg eléggé limittált.
nekem eddig bejött...
Napi 500 mega a határ, de van mikor jó terjedéskor több felmegy. HD-ban persze.
 #165172  Szerző: altermanus

LuciFerko írta:
nekem eddig bejött...
 #165170  Szerző: LuciFerko

Wolfman írta:Én az Indavideót javasolnám még. A kamu szerzői jogi követelések oda biztosan nem érnek el. :)
Azért legyen nemzetközi dolog :) Próbálkozok a Dailymotion-al, hátha.
 #165169  Szerző: LuciFerko

#165167  Szerző: altermanus

Wolfman írta:Én az Indavideót javasolnám még. A kamu szerzői jogi követelések oda biztosan nem érnek el. :)
dehogynem... feltettem egy DX-es videót aztán
A videó a Star Wars - klónok háborúját tartalmazza, ezért eltávolítottuk... stb, stb
kár, hogy a függetlenség napja volt szlovákul..., de hang nem volt rajta...
én a vimeo-t javaslom...
 #165155  Szerző: Wolfman

Én az Indavideót javasolnám még. A kamu szerzői jogi követelések oda biztosan nem érnek el. :)
 #165152  Szerző: frekivadasz

A Vimeo jó lehet helyette.
 #165148  Szerző: LuciFerko

Azt hiszem VÉGLEG búcsút mondok a YouTube-nak.
Két szervezet a "Rainbow Agency" és a "Merlin KVZ Digital" sorozatosan kamu szerzői jogi követeléseket nyújt be, olyan tartalmakkal kapcsolatban, amihez semmi közük az égvilágon. Csomó videóm így lett némítva, még egy haver SAJÁT zenéjét vetették le.

Sok helyen panaszkodnak rájuk internet-szerte, de eddig semmi sem történt. Hiába küldtem megvitatást, mindet elutasították (nem is foglalkoztak vele magyarul)
 #165138  Szerző: Gr3g0ry

nyikolaj írta:A Virtual Box feltelepül,csak nem tud futni a gépemen. De mások azt mondják,hogy mennie kell a VHS digatalizálómnak a Win 7-en is..olyan nincs,hogy csak az XP-n fut! Nos..én eddig csak hibákat tapasztaltam..
Kezdem előlről. Felbontottam a csomagomat..ami tartalmazott egy Video001 Wireless Camera Receiver - Video002 USB 2.0 DVR Quick Installation márkájú/nevezetű vhs digatalizálót. Kaptam mellé egy telepítő cd-t is,és egy tájékoztató kisfüzetet,amiben ábrákkal,rajzokkal adnak tájékoztatást,hogy mi a teendő amikor berakom a cd-t.Amikor berakom a cd-t és futtatni kezdem...egyáltalán de egyáltalán köszönő viszonyba sincs a leírtakkal. Lényegében nem is fut..csak feltelepül. Amikor a készüléket USB-vel csatlakoztatom a géphez,, a sz.gépem azonnal felismeri a digitalizáló készüléket. Jelzi,hogyUSBtv 007! Ekkor elkezd keresni illesztőprogramot...de végül neme talál! Így aztán piros X! És innentől kezdve vagyok elakadva.Eleve azt nem értem,hogy az a hülye cd miért nem települ úgy ahogy kel!
Érdemes először a cd-n lévő tartalmat installálni(exe, vagy msi futatható driverek),aztán csatlakoztasd az eszközt! Elképzelhető hogy az nem is telepítődött rendesen(azért nem ismerte fel a OS).Telepített programok listájában netán nem szerepel?

Vagy eszközkezelőn keresztül(ahogyan lentebb írtam).

Vagy megkeresed az inf fájlt,jobb gomb>telepítés.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 330