De erre nem kell a HD igazából. Meg ott vannak a terjedésmentes napok is a feltöltésre 

altermanus írta:Napi 500 mega a határ, de van mikor jó terjedéskor több felmegy. HD-ban persze.LuciFerko írta:nekem eddig bejött...frekivadasz írta:A Vimeo jó lehet helyette.Az fizetős, az alap szolgáltatás meg eléggé limittált.
LuciFerko írta:nekem eddig bejött...frekivadasz írta:A Vimeo jó lehet helyette.Az fizetős, az alap szolgáltatás meg eléggé limittált.
Wolfman írta:Én az Indavideót javasolnám még. A kamu szerzői jogi követelések oda biztosan nem érnek el.Azért legyen nemzetközi dolog
frekivadasz írta:A Vimeo jó lehet helyette.Az fizetős, az alap szolgáltatás meg eléggé limittált.
Wolfman írta:Én az Indavideót javasolnám még. A kamu szerzői jogi követelések oda biztosan nem érnek el.dehogynem... feltettem egy DX-es videót aztán
A videó a Star Wars - klónok háborúját tartalmazza, ezért eltávolítottuk... stb, stbkár, hogy a függetlenség napja volt szlovákul..., de hang nem volt rajta...
nyikolaj írta:A Virtual Box feltelepül,csak nem tud futni a gépemen. De mások azt mondják,hogy mennie kell a VHS digatalizálómnak a Win 7-en is..olyan nincs,hogy csak az XP-n fut! Nos..én eddig csak hibákat tapasztaltam..Érdemes először a cd-n lévő tartalmat installálni(exe, vagy msi futatható driverek),aztán csatlakoztasd az eszközt! Elképzelhető hogy az nem is telepítődött rendesen(azért nem ismerte fel a OS).Telepített programok listájában netán nem szerepel?
Kezdem előlről. Felbontottam a csomagomat..ami tartalmazott egy Video001 Wireless Camera Receiver - Video002 USB 2.0 DVR Quick Installation márkájú/nevezetű vhs digatalizálót. Kaptam mellé egy telepítő cd-t is,és egy tájékoztató kisfüzetet,amiben ábrákkal,rajzokkal adnak tájékoztatást,hogy mi a teendő amikor berakom a cd-t.Amikor berakom a cd-t és futtatni kezdem...egyáltalán de egyáltalán köszönő viszonyba sincs a leírtakkal. Lényegében nem is fut..csak feltelepül. Amikor a készüléket USB-vel csatlakoztatom a géphez,, a sz.gépem azonnal felismeri a digitalizáló készüléket. Jelzi,hogyUSBtv 007! Ekkor elkezd keresni illesztőprogramot...de végül neme talál! Így aztán piros X! És innentől kezdve vagyok elakadva.Eleve azt nem értem,hogy az a hülye cd miért nem települ úgy ahogy kel!