RADIOSITE Fórum

• Baromságok

#133354  Szerző: markfelt

én mindig, mindenkit kritizálok, mert megtehetem és mert tökéletes vagyok.
 #133353  Szerző: kukac

Én spec nem hordok ilyet, és bár nekem sem tetszik, de nem nyavajgok miatta ha máson ezt látom.
 #133351  Szerző: markfelt

kukac írta:@admin: "a nyarak titokzoknit kívánnak. szandált
semmi esetre sem. amúgy a szandál és a
crocs a legjobb fogamzásgátló."
- ez kb. olyan volt mintha azt mondtad volna: - "a nyarak coco jumbo-t kívánnak. rockot semmi esetre sem. amúgy az italo és a lakodalmas a legjobb fogamzásgátló. " ízlésbéli kérdésekben továbbra sem érdemes vitát nyitni...
íme egy szandálzokner! az a neve, hogy kukac!
 #133350  Szerző: kukac

Valóban, valahogy mindig átugrottam ezt az apró, ámde az ügy szempontjából nem jelentéktelen részletet :) elnézést kérek érte! Tirolban egyébként pl klasszik népviselet :)
 #133349  Szerző: Csongii

kukac írta:@csongii: aham, rövidnadrágról eddig szó nem volt.
Akárhányszor olvasom el az első hozzászólásomat, mindig ott figyel benne a rövidnadrág, mint szó. Sőt, az idézetedben is, tehát nem utólag szerkesztettem bele. ;)
 #133347  Szerző: kukac

@csongii: aham, rövidnadrágról eddig szó nem volt.
 #133346  Szerző: Csongii

kukac írta:@Csongii: "Nem tudom, de tegnap előtt láttam
rövidnadrágos 50-es urat, cipőben, rendes
zoknival. Mit ne mondjak, az is elég idiótán
nézett ki."
- őszintén kíváncsivá tettél ezért felmerült bennem a kérdés (ha már ez a helyzet neked ilyen becsípődést okozott), te a cipőt milyen módon, milyen zoknival szoktad hordani?
Titokzoknival, eszembe nem jutna felhúzni olyat, ami a vádlim közepéig ér, miközben a rövidnadrágom meg maximum térdig. Ez egy cirkuszban jól mutatna, de kint a való életben nem igazán. De ha csak a bokája fölé ér picivel még az is elmegy.
 #133341  Szerző: kukac

@admin: "a nyarak titokzoknit kívánnak. szandált
semmi esetre sem. amúgy a szandál és a
crocs a legjobb fogamzásgátló."
- ez kb. olyan volt mintha azt mondtad volna: - "a nyarak coco jumbo-t kívánnak. rockot semmi esetre sem. amúgy az italo és a lakodalmas a legjobb fogamzásgátló. " ízlésbéli kérdésekben továbbra sem érdemes vitát nyitni...
 #133340  Szerző: kukac

@Csongii: "Nem tudom, de tegnap előtt láttam
rövidnadrágos 50-es urat, cipőben, rendes
zoknival. Mit ne mondjak, az is elég idiótán
nézett ki."
- őszintén kíváncsivá tettél ezért felmerült bennem a kérdés (ha már ez a helyzet neked ilyen becsípődést okozott), te a cipőt milyen módon, milyen zoknival szoktad hordani?
 #133339  Szerző: markfelt

a nyarak titokzoknit kívánnak. szandált semmi esetre sem. amúgy a szandál és a crocs a legjobb fogamzásgátló.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 187