én mindig, mindenkit kritizálok, mert megtehetem és mert tökéletes vagyok.
kukac írta:@admin: "a nyarak titokzoknit kívánnak. szandáltíme egy szandálzokner! az a neve, hogy kukac!
semmi esetre sem. amúgy a szandál és a
crocs a legjobb fogamzásgátló."
- ez kb. olyan volt mintha azt mondtad volna: - "a nyarak coco jumbo-t kívánnak. rockot semmi esetre sem. amúgy az italo és a lakodalmas a legjobb fogamzásgátló. " ízlésbéli kérdésekben továbbra sem érdemes vitát nyitni...
kukac írta:@csongii: aham, rövidnadrágról eddig szó nem volt.Akárhányszor olvasom el az első hozzászólásomat, mindig ott figyel benne a rövidnadrág, mint szó. Sőt, az idézetedben is, tehát nem utólag szerkesztettem bele.
kukac írta:@Csongii: "Nem tudom, de tegnap előtt láttamTitokzoknival, eszembe nem jutna felhúzni olyat, ami a vádlim közepéig ér, miközben a rövidnadrágom meg maximum térdig. Ez egy cirkuszban jól mutatna, de kint a való életben nem igazán. De ha csak a bokája fölé ér picivel még az is elmegy.
rövidnadrágos 50-es urat, cipőben, rendes
zoknival. Mit ne mondjak, az is elég idiótán
nézett ki."
- őszintén kíváncsivá tettél ezért felmerült bennem a kérdés (ha már ez a helyzet neked ilyen becsípődést okozott), te a cipőt milyen módon, milyen zoknival szoktad hordani?