LuciFerko írta:Gregál Tamás nagyon korrekten bekonfolta, hogy "ne lepődjetek meg, ha már ezt hallottátok, ugyanis ismétlés lesz"
Így kell ezt csinálni!
Igen, ebben a rádióban a műsorok, hírek, megszólalások 95%-a korrekten ismétlés...
Ennél a rádiónál is korrekten az a véleményem, hogy xy hozzájutott egy frekihez, amivel nem igazán tud korrekten mit kezdeni. Egy 30 dalból álló lista forog egész nap. A mobilom 1 gb-os sd kártyáján nagyobb a választék! Van, hogy 1-2 nappal korábbi híreket tesznek be, és 2 héttel ezelőtti műsort tolnak újra. De legjobban azon haltam be, hogy a pali elment szabira és felvételről mondja be, hogy ő most valójában nincs is ott, mert neki is jár a szabi. Kit érdekel? Abból a maradék 5 műsorvezetőből nem tudtak volna valakit behívni, aki képes lett volna 15 percenként beböffenteni, hogy "most jöjjön a következő szám a nyócvannyóchéten"?
A másik: Itt egy BALATON RÁDIÓ a Nyár Fővárosában, ami nem szólítja meg az ide látogató külföldi turistákat, de a helyieket sem. Interaktivitás abból áll, hogy "küggyetek smst, meg fészbúkra írjatok". Nehéz is lenne több, ha minden előre felvett...
Ismeretségi körömben 20 embert kérdeztem meg 18 és 50 év között, hogy hallgatják-e a Balaton Rádiót. 12-en azt mondták, hogy nem, mást hallgatnak, és visszakérdeztek, hogy a Balaton Rádió nem megszünt pár éve? 5-en azt mondták, hogy mp3 lejátszót hallgatnak, és nem hallottak az új Balaton Rádióról, 3-an pedig semmit nem hallgatnak és nem is hallottak az új Balaton Rádióról...Tudom, vannak, akik szerint ez nem jelent semmit. Szerintem meg igen, és a promócióval is lehetnek gondok. Itt a csapból is a Balaton Rádiónak kellene folynia! Persze ehhez élő tartalom is kéne a rádióba, nem csak maratoni zenefolyam. Az itt emlegetett Yo rádió ebben nagyon jó volt. Pl. A Buda Marci - Őrsi Joci duótól sokat lehetett tanulni.
Összefoglalva:jelenleg nem tud olyat felmutatni a Balaton Rádió, amiért hallgatni lehetne.