RADIOSITE Fórum

• RADIOSITE.HU

#161995  Szerző: markfelt

Zsolt írta:Engem is halálra bosszant a dolog. Egy csomó havidíjat befizetek, hogy itt békésen fórumozgathassak, erre meg ilyen gyenge uptime-ot kapok a pénzemért. :(
Pedig olyan sokat kapunk a havidíjadból, hogy igazán telhetne jobb szerverre. :)
 #161993  Szerző: thenewdeam0n

Zsolt írta:Engem is halálra bosszant a dolog. Egy csomó havidíjat befizetek, hogy itt békésen fórumozgathassak, erre meg ilyen gyenge uptime-ot kapok a pénzemért. :(
Ezért kell hostingot váltani :D
 #161992  Szerző: Zsolt

Engem is halálra bosszant a dolog. Egy csomó havidíjat befizetek, hogy itt békésen fórumozgathassak, erre meg ilyen gyenge uptime-ot kapok a pénzemért. :(
 #161990  Szerző: Milán

Ez akkor sem egészséges! :)
 #161969  Szerző: Nickman

Milán írta:A nagy látogatottság erejéig szolgáltató váltás nem ártott volna :D Nem túl stabil....
Ez új rekord, 106 ember, ahogy láttam. Az a 2013 januári 117 akkor volt, amikor leterhelték a fórumot. Korábban 67 volt 2009. november 18-án. (web.archive-on megnéztem)
 #161966  Szerző: Milán

DiMa és társainál kétlem hogy bármi ilyesmi hiba lenne, de ahogy érzed...
 #161965  Szerző: markfelt

Milán írta:A nagy látogatottság erejéig szolgáltató váltás nem ártott volna :D Nem túl stabil....
Nem lesz, hiába ddosolják az ellenérdekeltek.
 #161960  Szerző: thenewdeam0n

noartist írta:
Amúgy is rendszeresen elhasal, teljesen indokolatlanul is...
VIRTUALPRO FOR PRESIDENT :D
 #161957  Szerző: noartist

Amúgy is rendszeresen elhasal, teljesen indokolatlanul is...
 #161953  Szerző: Milán

A nagy látogatottság erejéig szolgáltató váltás nem ártott volna :D Nem túl stabil....
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 112