Zsolt írta:Engem is halálra bosszant a dolog. Egy csomó havidíjat befizetek, hogy itt békésen fórumozgathassak, erre meg ilyen gyenge uptime-ot kapok a pénzemért.Pedig olyan sokat kapunk a havidíjadból, hogy igazán telhetne jobb szerverre.

Zsolt írta:Engem is halálra bosszant a dolog. Egy csomó havidíjat befizetek, hogy itt békésen fórumozgathassak, erre meg ilyen gyenge uptime-ot kapok a pénzemért.Pedig olyan sokat kapunk a havidíjadból, hogy igazán telhetne jobb szerverre.
Zsolt írta:Engem is halálra bosszant a dolog. Egy csomó havidíjat befizetek, hogy itt békésen fórumozgathassak, erre meg ilyen gyenge uptime-ot kapok a pénzemért.Ezért kell hostingot váltani
Milán írta:A nagy látogatottság erejéig szolgáltató váltás nem ártott volnaEz új rekord, 106 ember, ahogy láttam. Az a 2013 januári 117 akkor volt, amikor leterhelték a fórumot. Korábban 67 volt 2009. november 18-án. (web.archive-on megnéztem)Nem túl stabil....
Milán írta:A nagy látogatottság erejéig szolgáltató váltás nem ártott volnaNem lesz, hiába ddosolják az ellenérdekeltek.Nem túl stabil....
noartist írta:VIRTUALPRO FOR PRESIDENTMilán írta:A nagy látogatottság erejéig szolgáltató váltás nem ártott volnaAmúgy is rendszeresen elhasal, teljesen indokolatlanul is...Nem túl stabil....
Milán írta:A nagy látogatottság erejéig szolgáltató váltás nem ártott volnaAmúgy is rendszeresen elhasal, teljesen indokolatlanul is...Nem túl stabil....