RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#120767  Szerző: mlaszlo

noartist írta:Soha nem értettem,a Duna World miért nem HD?Ha az összes többi köz.TV az.
Másrészt az MTVA info csatornán miért promózzák a digitális átállás részleteit?Ez a csatorna alapból DVB-T platformon van.Szóval aki olvassa,azt már hol érinti...?
Nem fér el, ezért megy SD-ben. Egy multiplexen kb. 22-23 Mbps sávszélesség van, ezzel kell gazdálkodni. Egy HD csatorna átlagban elvisz 6-7 Mbps-ot, a 3 HD csatornának így 18-19 Mbps hely kell, a maradék 4-5 Mbps-on osztozik a Duna World, az MTVA Infó, illetve ugye még számolni kell a teletext-el, a 3 rádióadóval, a DD és az eredeti hangsávokkal is.
 #120766  Szerző: noartist

Soha nem értettem,a Duna World miért nem HD?Ha az összes többi köz.TV az.
Másrészt az MTVA info csatornán miért promózzák a digitális átállás részleteit?Ez a csatorna alapból DVB-T platformon van.Szóval aki olvassa,azt már hol érinti...?
 #120742  Szerző: csadam

Amíg Uzdon megy az analóg m1 (UHF 35), addig nem lesz Kabhegyen B mux, mert ugyanezen a frekvencián fog (elvileg) adni.
 #120741  Szerző: mlaszlo

asimov írta:Remélem, hogy (Kab-hegyen) ez már a B mux helyének az előkészítése...
"Frekvenciacserék tizenkilenc digitális földfelszíni televíziós adónál"
http://dtvnews.hu/hirek/frekvenciacsere ... ios-adonal
Ennek nincs köze hozzá, ahogy a cikkben is szerepel a cél leüríteni a 800 MHz feletti tartományt. A B multiplex egy még működő analóg adó miatt nem tud elindulni, de gondolom a II. ütem leállása után novemberben indulhat.
 #120739  Szerző: asimov

Remélem, hogy (Kab-hegyen) ez már a B mux helyének az előkészítése...
"Frekvenciacserék tizenkilenc digitális földfelszíni televíziós adónál"
http://dtvnews.hu/hirek/frekvenciacsere ... ios-adonal
 #120575  Szerző: Snake

asimov írta:Milyen jó akkor nekem.. :)
Nagyon is passzol a csatornakínálatuk, mert minden olyan csatorna benne van, amit többé-kevésbé rendszeresen nézek, illetve néznék: NGC, Spektrum, M1, Sport1/2, SportKlub, Comedy C. (+HBO)
A B mux-ra várok amúgy (Kab-hegyre) mert működő B Mux tőlem csak komoly antennával érhető el és akkor sem stabilan.
(Sóstó gyakorlatilag teljes takarásban van tőlem nézve)
Itt az aranyparton nekem egy megnyúzott rg6os koax van kihúzva H-ban az ablakpárkány alatt belül. 70-80as térerő van és 100as jelminőség, tehát ezzel nincs gond.
 #120467  Szerző: asimov

Milyen jó akkor nekem.. :)
Nagyon is passzol a csatornakínálatuk, mert minden olyan csatorna benne van, amit többé-kevésbé rendszeresen nézek, illetve néznék: NGC, Spektrum, M1, Sport1/2, SportKlub, Comedy C. (+HBO)
A B mux-ra várok amúgy (Kab-hegyre) mert működő B Mux tőlem csak komoly antennával érhető el és akkor sem stabilan.
(Sóstó gyakorlatilag teljes takarásban van tőlem nézve)
 #120465  Szerző: Snake

djlacee írta:Mi nem kell?
Könnyebb elsorolni, h mi kell: Comedy Central, AXN.
 #120436  Szerző: djlacee

Mi nem kell?
 #120429  Szerző: Snake

Egy trágya ez a mindigtvextra. kb 2 csatornáért fizessek elő a családi csomagra. Minden ami nem kell, semmi ami kell (2600ér).
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 203