RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#73141  Szerző: Andrew5

LuciFerko írta:akkormost mivan? :gülü: :gülü2:

Kisköz nem lehet ker ez van.... Vagy meghajol vagy mehet a levesbe... a helyi nonprofit vállhat kerré.
 #73139  Szerző: jimmer

szerintem az, hogy ők maguk sem tudják mi van. legalábbis úgy tűnik.

csak akkor is bosszantó ez az egész.
 #73138  Szerző: LuciFerko

akkormost mivan? :gülü: :gülü2:
 #73136  Szerző: Andrew5

Kedves Jimmer!

Az átminősítést végző illetékessel egyeztettem. Megmondta kereken hogy kisközrádió vagy elfogadja vagy szerződést bontanak, nem lehet kereskedelmi.... de ha kétejeid vannak hívd fel. Bárkinek kérédse van ezügyben áll rendelekzésre mivel ez a dolga. 06-1-457-7994 Rogács Zita

Mivel ez a dolga csak tudja tán....
 #73134  Szerző: jimmer

Andrew úgy szeretem mikor megint okosabb vagy annál, akinek a szájából hallottam azt a mondatot amit leírtam.

Telefonon beszéltem ezzel a dr Deés Csabával és ő maga mondta hogyha a műsormódosítást nem fogadja el a médiatanács és nem lesz belőle közösségi médiaszolgáltató akkor kereskedelmiként kezelik és fizetnie kell a frekvenciahasználatért.

nagyon várom a levelet, erre kíváncsi vagyok nagyon.
 #73131  Szerző: LuciFerko

ha kevesebb kötöttségek mellett elkérnek egy jelképes összeget ezért az 1-2km vételkörzetétrt akkor inkább majd fizetek :) nagyon várom már a pályázatot...
 #73129  Szerző: FodorA

Én nem ismerem jól a kisközösségi rádiókat, de ha valakit kereskedelminek nyilvánítanak és fizetnie kell, akkor egy hivatalosan 1-2-3 km sugarú lefedettségre mit fognak kérni. 1203 Ft-ot havonta? Vagy jár ez teljesítménynöveléssel, esetleg kell-e üzleti tervet beadni pluszban? Amennyiben egy kisközösségi nagyobb részben zenével szolgálja ki az általa választott közösséget, akkor azt 2/3 arányban még meg lehet oldani, de szövegesen ezt az arányt hatékonyan, nem igazán. Erre esetleg adnak plusz pályázatokból pénzt. Mert ha csak vendéget hívsz fel telefonon és beszélgetsz vele 30 percet egy óra alatt és neked napi szinten 8-10-12 órát kell megtölteni, akkor ez sem kis költség. Rosszul látom?
 #73128  Szerző: Andrew5

1. A héten mindenki megkapja a levelet. (legkésőbb jövő héten)
2. Ami szomorúbb ennél a kisközök nem vállhatnak kereskedelmivé. Ha nem vállaja az új arányokat, akkor szerződésbontás következik. Nincs más lehetőség.
 #73113  Szerző: jimmer

igaz ezt pü-ben írtam valakinek, de mivel úgy gondolom semmi titkos nincs benne, sőt plusz infók, így bemásolom ide is. nem nagyképűségből csak úgy leírtam hogy mi a büdös nagy helyzet errefelé:

Én kerek perec rákérdeztem, hogy mi van akkor ha nem kérelmezzük az átminősítést:

-akkor azonnali hatállyal felmondják a szerződést - és mehetünk a p.csába :S mondjuk úgy hogy ránk kényszerítik..

-ha kérelmezzük hogy nyilvánítsák közösségivé de a médiatanács máshogy látja: nem lesz közösségi azaz vagy kereskedelmi vagy közszolgálati adó lesz és fizetnie kell műsor-szolgáltatási díjat. szó szerint így mondta dr Deés Csaba, akivel telefonon beszéltem.

Ő írt annó egy levelet még februárban amiben már ecsetelték ezeket a dolgokat, de ő is azt javasolta hogy célszerű megvárni a levelet..

Engem megmondom őszintén rohadtul bosszant az egész. hitelből van a rádió, én vertem magam azért költségbe, hogy megvalósítsak egy olyan célt, amit szeretnék szolgálni saját költségemen, erre eltelik 2,5 év és ők döntenek a fejem felett hogy márpedig ezt fogod csinálni ha így akarsz tovább működni... és mi van ha én bármilyen okból nem tudom vállalni a nap háromnegyed részében a célcsoportnak való megfelelést? nekünk most alapvetően 16 óra van hétköznap ez is néha már-már sok, ebből két óra kívánságműsor amivel kötekedtek hogy az nem a célcsoportnak szóló kultúrális műsorszám. háh ja nem kultúrális de célcsoportnak szóló..

igazából? elmennekezekabüdösfrancba!
 #73103  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta: a 2/3 hány %?
66.66666666666666666%
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 164