RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#6446  Szerző: LuciFerko

csak nem kéne kiprovokálni egy NHH razziát. Amúgy a ZenFM szégyellje magát de nagyon. Vagy lefizette valaki? Mert egy kalóz ha nem akarja a bőrét a vásárra vinni akkor nem zavar legál adókat.
 #6445  Szerző: paradigm

Éljen a demokrácia és az információs szabadsághoz való jog!
 #6444  Szerző: rsite1

Szerintem meg nem tartozom magyarázattal.
 #6442  Szerző: paradigm

Én nem tudom mi volt a vége a dolognak, ami miatt ki kellett moderálni, nekem az volt meg utoljára, hogy a zenfm adott az eper frekvenciáján. A zenfm egy kalózadó miskolcon (én legutóbb a 101,3-on hallottam), ha nem így van, valaki homályosítson fel. Az benne van a fórumszabályzatban, hogy nem lehet kalózadókról beszélgetni. DE, ha ez a fórum csak arra alkalmas hogy elmondjuk, hogy mennyire szar vagy éppen jó xyz rádió és hogy ez meg ez monnyon le, akkor tényleg semmi értelme. Ha erről van amit írok, és kitörlitek, mert görcsösen ragaszkodunk egy fórumszabályhoz, akkor lehet hogy mások nem is értesülnek róla, hogy ez a jelenség van, mitöbb problémát okoz. A kalózrádiózás amúgy is felvet kérdéseket, az viszont különösen etikátlan, ha ezt a tevékenységüket egy olyan frekvencián végzik, ahol hivatalos rádióadó működik. Ez ebben az esetben egy probléma, és ez egy jó hely lenne annak a megbeszélésre, hogy mit lehet ellene tenni. Ha ez volt, akkor erősíts meg, ha meg nem, akkor legközelebb ha kiszedsz valamit, akkor légyszíves indokold miért. Nemcsak jogok vannak, kötelességek is, mondjuk tájékoztatási kötelesség.
 #6441  Szerző: mg

szvsz jól tettétek, hogy töröltétek, ha jól sejtem a tényállást.
hogy ne csak csesztetve legyetek. :)
 #6440  Szerző: Obladioblada

MikySoft írta:Tipikus. Ha nem lett volna kimoderálva, akkor meg jön a következő szöveg: "Itt mindent lehet már. Ennyi ez a fórum".

Ha fekete az a baj, ha fehér az. Ha mindkettő akkor meg az. Röhejes!
Linkeld be, hogy a fórumszabályzat mely pontját sértette a hozzászólás, melyet kimoderáltál, foglald össze ki sértette meg, mivel, és akkor befogjuk a szánkat.
 #6439  Szerző: rsite1

Tipikus. Ha nem lett volna kimoderálva, akkor meg jön a következő szöveg: "Itt mindent lehet már. Ennyi ez a fórum".

Ha fekete az a baj, ha fehér az. Ha mindkettő akkor meg az. Röhejes!
 #6438  Szerző: paradigm

MikySoft írta:
paradigm írta:Tiszta remek ez a fórum. Írnak valamit, aztán az ki lesz törölve. És pisloghatok miről maradtam le. Ha kivágtok is innen, akkor is leírom: kicsit túlbuzgóak a moderátorok.
Jaj, jólvan. Sírjunk együtt.
Sírunk, amég meg nem unjuk. Csak ha kitörölsz valamit, akkor legalább oda lehetne írni, hogy kimoderálva a fórumszabályzat x pontja alapján és az embernek lenne sejtése mi folyt itt.
Szerintem sokkal kevesebben írnak ide, mondjuk akár a költözés óta is. Megunjuk, elfogyunk, aztán lehet sírni.
 #6437  Szerző: Obladioblada

MikySoft írta:
paradigm írta:Tiszta remek ez a fórum. Írnak valamit, aztán az ki lesz törölve. És pisloghatok miről maradtam le. Ha kivágtok is innen, akkor is leírom: kicsit túlbuzgóak a moderátorok.
Ez aztán a korrekt adminisztrátori bejegyzés. Egyetértek paradigm-al. Tudtommal az enyém és tomazoé volt az utolsó 2 bejegyzés, bár az elmúlt 3 órában nem voltam a fórumon.
 #6435  Szerző: rsite1

• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 45