Én nem tudom mi volt a vége a dolognak, ami miatt ki kellett moderálni, nekem az volt meg utoljára, hogy a zenfm adott az eper frekvenciáján. A zenfm egy kalózadó miskolcon (én legutóbb a 101,3-on hallottam), ha nem így van, valaki homályosítson fel. Az benne van a fórumszabályzatban, hogy nem lehet kalózadókról beszélgetni. DE, ha ez a fórum csak arra alkalmas hogy elmondjuk, hogy mennyire szar vagy éppen jó xyz rádió és hogy ez meg ez monnyon le, akkor tényleg semmi értelme. Ha erről van amit írok, és kitörlitek, mert görcsösen ragaszkodunk egy fórumszabályhoz, akkor lehet hogy mások nem is értesülnek róla, hogy ez a jelenség van, mitöbb problémát okoz. A kalózrádiózás amúgy is felvet kérdéseket, az viszont különösen etikátlan, ha ezt a tevékenységüket egy olyan frekvencián végzik, ahol hivatalos rádióadó működik. Ez ebben az esetben egy probléma, és ez egy jó hely lenne annak a megbeszélésre, hogy mit lehet ellene tenni. Ha ez volt, akkor erősíts meg, ha meg nem, akkor legközelebb ha kiszedsz valamit, akkor légyszíves indokold miért. Nemcsak jogok vannak, kötelességek is, mondjuk tájékoztatási kötelesség.
Lesz minden, amit szíved akart...