RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#126064  Szerző: kukac

Gyurii írta:gyulai 96,0MHz PTY: CULTURE-ra lett módosítva. Hangzás, erősség ugyanolyan gyengusz. RT is gondolom megy, de majd kukac, vagy joe mondja, mert nekem nincs RT képes eszközöm.
nem változott, statikus. "Kozlekedes. Idojaras."

update1: ma 10-től dinamikus az rds! kicsit mértem is: löket 30-40kHz körül ingadozik az idő nagy részében (egyszer volt 74kHz), az mpx teljesítmény -3/0dB körül átlagol, tehát emiatt baromi halk a műsorjel.
 #125935  Szerző: egon2

Attis írta:
A pécsi régi frekvencia bemondását (FM 101,2Mhz)elfelejtették kivenni a selectorból!:)))
Ilyen frekvencia nem volt. :boldog:
Eltévesztettem a frekvencia számot,tehát 101,7Mhzen szólt a Dankó Pécsett Január 1.ig.
 #125934  Szerző: Attis

A pécsi régi frekvencia bemondását (FM 101,2Mhz)elfelejtették kivenni a selectorból!:)))
Ilyen frekvencia nem volt. :boldog:
 #125918  Szerző: whoisthere

A Dankóról egy firka reklámot nem láttam, de vidéken, az idősebb, vagy társadalmilag adott közösségeknek oké lehet. Mondjuk ezért kár volt beomlasztani a Slágert. A Neo legjobb műsora a Kamikaze volt. :) Nekem pl. A Neo azóta nem hiányzik... De asr27, érdekelne, hogy te mit tennél erre a halom frekire.
 #125912  Szerző: egon2

Kedves Admin!

Igen,a tájékoztatás a frekvencia cseréről l lehetett volna jobb!Például plakátkampány is kísérhette volna az átállást.Bár December közepén döntött a Médiahatóság,hogy Január 2.tól frekvencia cserét hajt véget,igy rövid volt a felkészülési idő is.

Luciferko:Épp tegnap hallottam,mikor oda kapcsoltam,hogy bemondták,hogy Kab-hegy FM 102,3Mhz,tehát ezek szerint az új frekvenciákat is mondják.A pécsi régi frekvencia bemondását (FM 101,2Mhz)elfelejtették kivenni a selectorból!:)))
 #125901  Szerző: tomee87

noartist írta:
Redfox81 írta:
djlacee írta:105.2 RDS PS KOSSUTH_
Igen, az RT pedig: KOSZONTJUK KEDVES HALLGATOINKAT, JO SZORAKOZAST KIVANUNK.
:smoke:
Ez az alap RT. Amikor a sátoraljaújhelyi Kossuth adónál behalt az online RDS kóder, akkor kb. 1 hétig ugyanez az RT volt non-stop.
 #125900  Szerző: noartist

Redfox81 írta:
:smoke:
 #125899  Szerző: Redfox81

#125896  Szerző: tomee87

dkemeny77 írta:
Na ezaz. Szerintem elég sokat ébredtek arra hogy hoppá nem szól a rádió! Egy icipicit szerintem lehetett volna jobban nyomni mint a digitális átállást...
Az sokkal kevesebb embert érintett, mégis több pénz volt rá...
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 81