RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#153397  Szerző: RatFM

kukac írta:az első internet előfizumat ha jól emlékszem 95' decemberében kötöttem. nem most volt.
Atlantában biztos volt :fuckyou: :lol:
 #153396  Szerző: kukac

gyattis írta:'97-ben simán volt Internet. Lassú volt, betárcsázós, de volt. ICQ-n chateltem én is.
thx, az első internet előfizumat ha jól emlékszem 95' decemberében kötöttem. nem most volt.
 #153394  Szerző: gyattis

'97-ben simán volt Internet. Lassú volt, betárcsázós, de volt. ICQ-n chateltem én is.
 #153392  Szerző: kukac

RatFM írta:
kukac írta:97-ben már betárcsázós modemmel, icq-n keresztül beszélgettem az Ausztráliában élő barátommal (gyakorlatilag kétfillérér'). Na az nagy szó volt akkoriban.
Látom a mondat értelmezésre még gyúrnod kell kicsit !
Csak a kedvedért kiemelem ezt a részt " még itt nem volt internet a KÖZELBEN sem " :fuckyou:
Beszélj csak a magad nevében, mert láthatóan neked van gondod a szövegértéssel! Nem kezdem el neked nyelvtanilag elemezni a mondatot, mert ha eddig nem sikerült megtanulnod, akkor ez már nem az én harcom. Azért mert nálad ("itt") nem volt internet, attól még más esetleg már javában netezett (nem mindenki lakott barlangban :fuckyou:)
 #153391  Szerző: RatFM

kukac írta:97-ben már betárcsázós modemmel, icq-n keresztül beszélgettem az Ausztráliában élő barátommal (gyakorlatilag kétfillérér'). Na az nagy szó volt akkoriban.
Látom a mondat értelmezésre még gyúrnod kell kicsit !
Csak a kedvedért kiemelem ezt a részt " még itt nem volt internet a KÖZELBEN sem " :fuckyou:
 #153389  Szerző: kukac

RatFM írta:
Gr3g0ry írta:
Kis érdekesség:
fittit Skype-pal kapcsolják be adásba, amikor megakadt a hang aztán visszatért ahogy feljavult a hangminőség hallottam hogy Skype:D...
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy én tuti jobb progival csinálnám, aminek jobb a hangminősége...
15-16 éve mikor még a pannon hálózatán létezett a 400Ft-os WAP és még itt nem volt internet a közelben sem már akkor ingyen beszéltünk egymással ! :D
Igaz, sokan innen még csak csattogós lepkét tologattak ekkor :D
Egy 1000 éves pár kilobyte-os program, ha jól emlékszem talán speakyfree volt a neve.
Telefon COM portos adatkábellel összekötve a PC-vel aztán hálózaton belül korlátlan volt az adatforgalom :D
Mostani programok többszörös adatátviteli sebességgel tudnak hasonló hangminőséget.
A mostani programozók már nem tudnak programot írni csak összelapátolnak kódokat aztán azt se tudja mi mit csinál.
Bezzeg a 96kB-os kkrieger ! (Quke3 szerű játék 96KB-ban)
97-ben már betárcsázós modemmel, icq-n keresztül beszélgettem az Ausztráliában élő barátommal (gyakorlatilag kétfillérér'). Na az nagy szó volt akkoriban.
 #153387  Szerző: RatFM

Gr3g0ry írta:
Kis érdekesség:
fittit Skype-pal kapcsolják be adásba, amikor megakadt a hang aztán visszatért ahogy feljavult a hangminőség hallottam hogy Skype:D...
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy én tuti jobb progival csinálnám, aminek jobb a hangminősége...
15-16 éve mikor még a pannon hálózatán létezett a 400Ft-os WAP és még itt nem volt internet a közelben sem már akkor ingyen beszéltünk egymással ! :D
Igaz, sokan innen még csak csattogós lepkét tologattak ekkor :D
Egy 1000 éves pár kilobyte-os program, ha jól emlékszem talán speakyfree volt a neve.
Telefon COM portos adatkábellel összekötve a PC-vel aztán hálózaton belül korlátlan volt az adatforgalom :D
Mostani programok többszörös adatátviteli sebességgel tudnak hasonló hangminőséget.
A mostani programozók már nem tudnak programot írni csak összelapátolnak kódokat aztán azt se tudja mi mit csinál.
Bezzeg a 96kB-os kkrieger ! (Quke3 szerű játék 96KB-ban)
 #153380  Szerző: kukac

Gr3g0ry írta:
adika4444 írta:Hali!

Kis érdekesség:
Sejtem hogy nem olcsó mulatság lenne az vagy a kivételezése nehézségekbe ütközne.
Mivel van Skype telefonokra(android,windowsphone,IOS) és csak alacsony adatforgalmat követel így nemigen válnának el tőle. ;)
nem skype volt az, van nekik spéci mobilcodec erre a célra.
 #153378  Szerző: Gr3g0ry

adika4444 írta:Hali!

Kis érdekesség:
Sejtem hogy nem olcsó mulatság lenne az vagy a kivételezése nehézségekbe ütközne.
Mivel van Skype telefonokra(android,windowsphone,IOS) és csak alacsony adatforgalmat követel így nemigen válnának el tőle. ;)
 #153357  Szerző: Dawe1797

szabogabor10 írta:Egyre több régebbi (értsd: pár éves) zenét játszanak. Ez nekem nagyon pozitív.
Egyetértek! :) Jó újra hallani ezeket.
  • 1
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 565