Egyre több régebbi (értsd: pár éves) zenét játszanak. Ez nekem nagyon pozitív.
asr27 írta:Hajrááá Music FM!!!!!!!Én is egyetértek, tetszik az, hogy napközben is vannak dj set-ek. Ezzel véleményem szerint jó irányba indultak el.
Legjobb rádio, manapság Magyarországon!
asr27 írta:Hajrááá Music FM!!!!!!!Egyetértek! Mostanában újra olyan friss és pörgős, mint újkorában volt.
Dani írta: Igen, de Wolf Katiék, meg Oláh Gergőék stb. finoman szólva nem illenek bele a rádió zenei arculatába, jó lenne, ha visszamennének inkább a ClassFM-re, odavalóak. Bár remélem, hogy csak a MusicFM születésnapja miatt kerültek elő megint.Ott a pont, ezt én is megerősítem, de már szóltak hasonló zenék a szülinap előtt is sajnos!
Dani írta:Tudnék olyan zenét mutatni tőlük, ami simán Music FM kompatibilis lenneasr27 írta:Hajrááá Music FM!!!!!!!Igen, de Wolf Katiék, meg Oláh Gergőék stb. finoman szólva nem illenek bele a rádió zenei arculatába, jó lenne, ha visszamennének inkább a ClassFM-re, odavalóak. Bár remélem, hogy csak a MusicFM születésnapja miatt kerültek elő megint.
asr27 írta:Hajrááá Music FM!!!!!!!Igen, de Wolf Katiék, meg Oláh Gergőék stb. finoman szólva nem illenek bele a rádió zenei arculatába, jó lenne, ha visszamennének inkább a ClassFM-re, odavalóak. Bár remélem, hogy csak a MusicFM születésnapja miatt kerültek elő megint.