RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#153355  Szerző: szabogabor10

Egyre több régebbi (értsd: pár éves) zenét játszanak. Ez nekem nagyon pozitív.
 #153302  Szerző: djlacee

A "hatósági igények" miatt növelték szerintem. De a playlistet nézve ezek kimondottan jó magyar zenék
 #153301  Szerző: Dani

A hallgatói igények miatt növekedett meg vajon az utóbbi 1-2 hónapban a magyar szövegű zenék aránya a Music FM-en, vagy miért? Erről tudtok valamit? Vagy van valami új szabály erre, amit a médiahatóság vezetett be?
 #153111  Szerző: Gr3g0ry

Mintha a mai kivánságműsorban kértek volna Safri duo-t.Igaz feldolgozás,de legalább a eredetihez hű volt(semmi idegesítő kísérőhang). :yes:
 #153021  Szerző: adika4444

Hali!

Kis érdekesség:
fittit Skype-pal kapcsolják be adásba, amikor megakadt a hang aztán visszatért ahogy feljavult a hangminőség hallottam hogy Skype:D...
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy én tuti jobb progival csinálnám, aminek jobb a hangminősége...
 #152996  Szerző: szabogabor10

asr27 írta:Hajrááá Music FM!!!!!!!
Legjobb rádio, manapság Magyarországon!
Én is egyetértek, tetszik az, hogy napközben is vannak dj set-ek. Ezzel véleményem szerint jó irányba indultak el.
Kár lenne, ha vajna apóék kicsinálnák. :x
 #152993  Szerző: Dawe1797

Egyetértek! Mostanában újra olyan friss és pörgős, mint újkorában volt. :)
 #152983  Szerző: FLaci81

Dani írta: Igen, de Wolf Katiék, meg Oláh Gergőék stb. finoman szólva nem illenek bele a rádió zenei arculatába, jó lenne, ha visszamennének inkább a ClassFM-re, odavalóak. Bár remélem, hogy csak a MusicFM születésnapja miatt kerültek elő megint.
Ott a pont, ezt én is megerősítem, de már szóltak hasonló zenék a szülinap előtt is sajnos!
 #152982  Szerző: djlacee

Dani írta:
Igen, de Wolf Katiék, meg Oláh Gergőék stb. finoman szólva nem illenek bele a rádió zenei arculatába, jó lenne, ha visszamennének inkább a ClassFM-re, odavalóak. Bár remélem, hogy csak a MusicFM születésnapja miatt kerültek elő megint.
Tudnék olyan zenét mutatni tőlük, ami simán Music FM kompatibilis lenne
 #152981  Szerző: Dani

Igen, de Wolf Katiék, meg Oláh Gergőék stb. finoman szólva nem illenek bele a rádió zenei arculatába, jó lenne, ha visszamennének inkább a ClassFM-re, odavalóak. Bár remélem, hogy csak a MusicFM születésnapja miatt kerültek elő megint.
  • 1
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 565