RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#2541  Szerző: Nyúz

bsector írta: Sz. írta:A nő kicsoda? Márminthogy honnan jött, melyik rádiónál volt eddig?

Pordán Petra a neve, CoolFM-es biztos volt (jó, ez nem jelent sokat, de valahol mindenkinek el kell kezdeni), helyes, aranyos, barátságos, és nem utolsó sorban nagyon jól néz ki, ellenben nem szingli. :)

Sokáig volt a CoolFM-en, de már előtte is volt valahol... azt hiszem Tatabányán.

Ténylegtényleg. :)
 #2505  Szerző: Sakál

Sokol404 írta:
Sakál írta:Mivel a 10 közül az egyikben van szerencsém műsort vezetni, most mondjam, hogy nincs igazad?! :lol: :D 8-)
Elismerésem. És csakis a legjobbakat kívánom! ;)
Abban a 10-ben én is (még) hiszek.
Van remény!
Köszi! ;)
 #2484  Szerző: Sokol404

Sakál írta:Mivel a 10 közül az egyikben van szerencsém műsort vezetni, most mondjam, hogy nincs igazad?! :lol: :D 8-)
Elismerésem. És csakis a legjobbakat kívánom! ;)
Abban a 10-ben én is (még) hiszek.
Van remény!
 #2481  Szerző: Sokol404

Chriss írta:Azért az a kijelentés, hogy a hazai rádiózás pocsék, kissé erős, és elnagyoltan és összességében sajnos mégis igaz...
De ezen a ponton emlékezzünk meg azon vidéki állomásokról és kollégákról (nagyon kevés ilyen van, de van!), amik és akik profik! De tudomásul kell venni a tényt, Magyarországon az országos médiumok viszik el a prímet, ott van a legnagyobb hallgatottság és reklámköltés, sok pénz, sok lehetőség, sok befektetés és finanszírozás...
Aki országos médiumban feltűnik, írnak róla az újságok, maguk a rádiók, tv-k is állandó cikkadói a különböző sajtó orgánumoknak, az elmúlt években tapasztalható (gazdasági) recesszió a kisebb rádióknak nem kedvez, a válságot egyedül a nagyobbak nem sínylik meg vagy csak úgy, hogy alig érzik...

De mi van azzal a kb 10 megyeszékhelyi rádióval, akik szarrá verik az országos rádiókat? Azt mondják, jelenleg a Sláger az ország legnépszerűbb rádiója... Hogy a bánatban az, amikor 10 magyar nagyvárosban csak a 2. vagy 3.? És az a kb 10 városi rádió hogyan verte meg? Az amatőrségével? A rosszabb zenei kínálatával? Csak a helyi közlekedési és egyéb híreivel?
Én azt mondanám határozottan, hogy igenis a profizmusukkal verik meg az országos rádiókat! És ebben benne van minden! Helyi érték, jó zenei struktúra, profi hangzás és hangvétel, munkatársak stb...

Ez csak 1 gondolat arról, hogy talán vannak jó rádiók Mo-on, csak annyira mindenkinél az országos agymosás van becsípődve, hogy a kisebb és jó(bb) dolgok felett hajlamosak vagyunk elsikkadni... én szerintem a probléma gyökere pont ebben keresendő! a kisebb rádiók jobban rá vannak kényszerítve, hogy vérprofi programinggal bizonyítsanak és hódítsanak... a nagyobbak nem annyira... csak 2 példa: 1997 óta a Juventust hagyták szinte teljesen tönkremenni, jelenleg is vergődik, alább tárgyaltuk, milyen körülményei voltak ennek... másik példa: a Danubius 6 éve nem talál fogást a Slágeren, igazgatók és munkatársak jönnek és mennek, de a rádió ezek szerint folyamatosan szar, örök második...

Ha ma Mo-on kb 10 vidéki, városi rádió el tudja verni a leghallgatottabbat, akkor logikus, hogy veri a többit is, mint a répát...
Véletlen? Aligha...
És akkor ezek a piacvezető rádiók, emberek és igazgatók a kicsik (és szarok), a vesztesek meg a nagyok (és profik)?
De szóljatok, ha rosszul gondolom...
Jól beszéltél. 8-)
 #2446  Szerző: bsector

Sz. írta:A nő kicsoda? Márminthogy honnan jött, melyik rádiónál volt eddig?

Pordán Petra a neve, CoolFM-es biztos volt (jó, ez nem jelent sokat, de valahol mindenkinek el kell kezdeni), helyes, aranyos, barátságos, és nem utolsó sorban nagyon jól néz ki, ellenben nem szingli. :)

Sokáig volt a CoolFM-en, de már előtte is volt valahol... azt hiszem Tatabányán.
 #2402  Szerző: Sakál

Mivel a 10 közül az egyikben van szerencsém műsort vezetni, most mondjam, hogy nincs igazad?! :lol: :D 8-)
 #2389  Szerző: Chriss

Azért az a kijelentés, hogy a hazai rádiózás pocsék, kissé erős, és elnagyoltan és összességében sajnos mégis igaz...
De ezen a ponton emlékezzünk meg azon vidéki állomásokról és kollégákról (nagyon kevés ilyen van, de van!), amik és akik profik! De tudomásul kell venni a tényt, Magyarországon az országos médiumok viszik el a prímet, ott van a legnagyobb hallgatottság és reklámköltés, sok pénz, sok lehetőség, sok befektetés és finanszírozás...
Aki országos médiumban feltűnik, írnak róla az újságok, maguk a rádiók, tv-k is állandó cikkadói a különböző sajtó orgánumoknak, az elmúlt években tapasztalható (gazdasági) recesszió a kisebb rádióknak nem kedvez, a válságot egyedül a nagyobbak nem sínylik meg vagy csak úgy, hogy alig érzik...

De mi van azzal a kb 10 megyeszékhelyi rádióval, akik szarrá verik az országos rádiókat? Azt mondják, jelenleg a Sláger az ország legnépszerűbb rádiója... Hogy a bánatban az, amikor 10 magyar nagyvárosban csak a 2. vagy 3.? És az a kb 10 városi rádió hogyan verte meg? Az amatőrségével? A rosszabb zenei kínálatával? Csak a helyi közlekedési és egyéb híreivel?
Én azt mondanám határozottan, hogy igenis a profizmusukkal verik meg az országos rádiókat! És ebben benne van minden! Helyi érték, jó zenei struktúra, profi hangzás és hangvétel, munkatársak stb...

Ez csak 1 gondolat arról, hogy talán vannak jó rádiók Mo-on, csak annyira mindenkinél az országos agymosás van becsípődve, hogy a kisebb és jó(bb) dolgok felett hajlamosak vagyunk elsikkadni... én szerintem a probléma gyökere pont ebben keresendő! a kisebb rádiók jobban rá vannak kényszerítve, hogy vérprofi programinggal bizonyítsanak és hódítsanak... a nagyobbak nem annyira... csak 2 példa: 1997 óta a Juventust hagyták szinte teljesen tönkremenni, jelenleg is vergődik, alább tárgyaltuk, milyen körülményei voltak ennek... másik példa: a Danubius 6 éve nem talál fogást a Slágeren, igazgatók és munkatársak jönnek és mennek, de a rádió ezek szerint folyamatosan szar, örök második...

Ha ma Mo-on kb 10 vidéki, városi rádió el tudja verni a leghallgatottabbat, akkor logikus, hogy veri a többit is, mint a répát...
Véletlen? Aligha...
És akkor ezek a piacvezető rádiók, emberek és igazgatók a kicsik (és szarok), a vesztesek meg a nagyok (és profik)?
De szóljatok, ha rosszul gondolom...
 #2384  Szerző: Sokol404

téeszelnök írta:meg hát sose virágzott annyira az amatőr DX, mint amikor délkelet-magyarországon mindenki a 89.5-öt vadászta :D
Hú komám, én is!

És bejött! De csak este...

És mindez az AM 810 megszűnése után (csak az volt a bökkenő, h. ez a fajta DX nappalra nem volt jó alternatíva). Olvastam valahol, hogy vki Pécsett telerakta a szobáját drótokkal, hogy a 89,5-öt nappal is befogja, és nem hiszed el, szólt neki. 8-)
 #2383  Szerző: Sokol404

LuciFerko írta:amúgy ha az angoloknál, románoknál továbbra is igen népszerű a KH akkor itt miértnem az? USÁról ne is beszéljünk.. :)
1. Mert ezek mi vagyunk. :?

2. Mert nem vagyunk képesek rendesen beállított adótornyokat üzembe állítani, amik 100 %-osan jó minőségben, NEM brummosan lefednék az országot, és hangzás is a mai modernebb országokban használt AM-re emlékeztetne, mint anno az Egerszeg Rádió az 1602-n. (Aki hallotta, az tudja.)

Tehát:

- a mai állapotok szerint a magyarországi középhullámnak nem jó a minősége (MKR az lenne, ha nem fédelne),
- rajtunk, egyszerű DX-ereken kívül nincs rá igény,
- az emberek lenézik, és nem tartják "trendinek". Nem "menő".

Előnye volna:
- ismét országossá lehetne tenni remek(?) rádiókat (most ilyenből 1-et se tudnék felsorolni),
- vagyis MINDENKIhez eljutna, minden készülék tudná fogni,
és nagyjából ennyi...

Kedvenc rádióm a Juventus (a régiek miatt), és a 100,2 Rádió Plusz, de ezek csak "névleg" kedvenc rádiók, mert gyakran nem látok különbséget a jelenlegi kereskedelmi rádiók között. Olyan, mintha mind ugyanolyan lenne, még kis különbséget sem bírok felfedezni. Néha olyan zenék szólnak az előbb említett kettőn, hogy a hátamon is feláll a szőr, úgyhogy a borotvát elő kell venni. :lol: Más persze ilyen számok hallatán másmilyen célból veszi elő a pengét. Ezek persze nem olyan vicces dolgok, mert manapság -meg egy jó ideje- a hazai rádiózás egyenesen pocsék! Pont.
 #2329  Szerző: Chriss

ez így van!
én sem írtam az ellenkezőjét, csak nem írtam ezt le...
:lol:
  • 1
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • 256
  • 260