mlaszlo írta:Számomra meglepő, hogy egyiket frekvenciát sem nyerték megVégülis van egy rakat vidéki ferkije

http://www.melangefm.com/ vagy mifene ...
mlaszlo írta:Számomra meglepő, hogy egyiket frekvenciát sem nyerték megVégülis van egy rakat vidéki ferkije
Risefan írta:A 92.9-et és a 96.4-et még megszerezhetik.admin írta:Radió 1 Budapest nélkül mit ér?mxgiorgio írta:na akkor jövöre megszünik a rádió 1 ??? vége a csak igazi mai sláger megyNEM!
Csak a 103.9-en!
admin írta:Radió 1 Budapest nélkül mit ér?mxgiorgio írta:na akkor jövöre megszünik a rádió 1 ??? vége a csak igazi mai sláger megyNEM!
Csak a 103.9-en!
mxgiorgio írta:na akkor jövöre megszünik a rádió 1 ??? vége a csak igazi mai sláger megyNEM!
bunyospityu írta:Ha így lesz, karácsonyi ajándékként pár embernek elveszik az állása.asr27 írta:Nagyon remélem nem, szerintem 20-a után várható döntés....LuciFerko írta:Szerintem elhúzzák.Nekem is van egy olyan érzésem, hogy csak januárban lesz belőle valami.
asr27 írta:Nagyon remélem nem, szerintem 20-a után várható döntés....LuciFerko írta:Szerintem elhúzzák.Nekem is van egy olyan érzésem, hogy csak januárban lesz belőle valami.