RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#83535  Szerző: donder

Jani írta:
donder írta:én csak a Bumerángot hallgatom, a többi hidegen hagy a neón...
Engem meg a Bumeráng is.Boros Lajost meg ideje lenne beolajozni,mert az a vihogást nála egy ócska gépszerkezetre hasonlít.
:hehe:
 #83533  Szerző: Jani

donder írta:én csak a Bumerángot hallgatom, a többi hidegen hagy a neón...
Engem meg a Bumeráng is.Boros Lajost meg ideje lenne beolajozni,mert az a vihogást nála egy ócska gépszerkezetre hasonlít.
 #83529  Szerző: donder

én csak a Bumerángot hallgatom, a többi hidegen hagy a neón...
 #83526  Szerző: asr27

olvaso1 írta:"A Médiatanács nem engedélyez haladékot az FM 1 Zrt. médiaszolgáltató kérelme szerint a médiaszolgáltatót terhelő bankgarancia-nyilatkozat benyújtása tekintetében"

Forrás:
http://www.mediatanacs.hu/hatarozatok.p ... h_id=15698
Nem hiányozna ha lekapcsolnák. :D
 #83523  Szerző: szemilan

"A Médiatanács nem engedélyez haladékot az FM 1 Zrt. médiaszolgáltató kérelme szerint a médiaszolgáltatót terhelő bankgarancia-nyilatkozat benyújtása tekintetében"

Forrás:
http://www.mediatanacs.hu/hatarozatok.p ... h_id=15698
 #83303  Szerző: centerweb

1-2 új szignál, és új szlogen: "rádió rád hangolva"
 #83091  Szerző: harrapari

admin írta:Nemcsak szep a honlap, hanem platformsemleges is.

Gratulalok! :gülü2:
Soha Ne legyen náluk nagyobb gáz!!! ;)
 #83085  Szerző: markfelt

Nemcsak szep a honlap, hanem platformsemleges is.

Kép

Gratulalok! :gülü2:
 #82976  Szerző: Zoey

Újabb bünti van kinézőben:
"Az országos médiaszolgáltatónál lefolytatott vizsgálat eredménye (2011. május) - FM1 Kommunikációs és Kulturális Zrt. (Neo FM) (sürgősséggel tárgyalandó)"
 #82972  Szerző: Gabeedj

Josh és Jutta a Neo fm -en Szombat este:)NA nyitnak kicsit ilyen irányba??Nem ártana picit lazítani a dalokon és szombat estére valami kis party műsorfélét összehozni .Lehet itt is fogni hallgatókat ,nem csak a reggeli műsorral és a kívánsághétvégével:)Talán egy könnyed retrós party életérzés,az beleférne:)
  • 1
  • 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 584