RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#82950  Szerző: kerek1radio

Na végre... Majdnem 2 év kellett a Neo-nak, hogy az aktuális playlistet közölje az RTVSTAT oldalán... Most már lehet sasolni, hogy miből áll össze a zenei koncepció. A véleményem, hogy ez abszolút nem Sláger-utánzat, hanem inkább amolyan
Juventus-utánérzés.
 #82913  Szerző: DWC

faingyőző írta:de jó lett volna ha megszűnik :(
de jó, hogy nem osztottad meg, hogy miért vagy ilyen rosszmájú..
 #82771  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #82767  Szerző: faingyőző

de jó lett volna ha megszűnik :(
 #82744  Szerző: szemilan

A Médiatanács 1165/2011. (IX. 7.) számú határozatát 20-án tették közzé. Valószínűleg befizették a költségeket és ennyi.
Az, hogy a E-54/2011. Az FM 1 Zrt. (Neo FM) országos kereskedelmi rádiós médiaszolgáltató cégadataiban bekövetkezett változások játszottak-e ebben szerepet nem tudom.
 #82742  Szerző: Nickman

Most valamikor jár le az 5 nap, vagy holnap ? Jó lenne tudni valamit.
 #82552  Szerző: asimov

Ez engem is erdekelne... mi lesz a hatarido lejarta utan?
Nickman írta:Most mi a helyzet ? A korábban leírt 5 nap néhány nap múlva lejár. Ezután mi várható ?
 #82551  Szerző: Nickman

Most mi a helyzet ? A korábban leírt 5 nap néhány nap múlva lejár. Ezután mi várható ?
 #82493  Szerző: Gabeedj

Mondjuk ezt a luxust valóban nem kellene megengedni ,hogy best of-ok mennek.Szabadság ide vagy oda.Nagyon lazán tolják .Ez a rádió nem egy bivalyerős Sláger,ahol minden a helyén volt és bármit megengedhettek volna maguknak.Bumeráng is kezd kiégni ez tény,de fura,hogy ez a közkedvelt műsort sok helyen megveri a konkurencia.A rádió is hibás ebben ,hiszen egy ilyen zűrös rádióban nem lehet könnyű még a Bumeráng élete sem.Lehet mondani,hogy ez azért vagy az pedig ezért van,de ez kellemetlen a Bumerángnak, mint vállalkozásnak is ami megy a Neonál.
A rádiónak össze kellene kapni magát,mert ez ami most megy,sokáig nem mehetne tovább vagy ez Magyarországon bevett szokás,hogy ami jó azt eltöröljük,ami nem megy azt pedig erőltetjük.NA ezért nem fog megszűnni a Neo! Változtatni kellene.Pénzügyi dolgokat helyére tenni ,támogatók számára nyugodt légkört teremteni,arculatot váltani,műsorvezetőket is cserélni( egyik másikat) és a 100% Sláger majmolásból visszavenni .Tudomásul kell venni,hogy az a Sláger rádió volt,ez pedig elvileg a Neo fm. Vagy ha jobban tetszik nem egy Emmis hanem fm 1..
 #82430  Szerző: kerek1radio

Én nem azt mondtam, hogy vége, csak azt, hogy furcsa a helyzet, ugyanis a Bumeráng egy profi rádióműsor, egy óriási brand, ami nem engedheti meg magának, hogy megkezd egy új hetet, hétfőn még mindenki a stúdióban, kedden csak ketten, szerdán pedig archív... plusz szerdán már dönt a tanács, hogy nincs több haladék, öt napon belül fizetni kell... különben... különben nem tudom mi lesz, de az összeg amit ki kell pengetni biztos, hogy nem aprópénz. A tanács döntését pedig már biztosan előre tudták... Szakmai szempontból és persze hirdetői szempontból sem jó, ha a Bumeráng egy balhés rádióban szerepel.
  • 1
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • 584