RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#15587  Szerző: yanee

Norby: köszönöm a segítséget.
Az a kérdésem lenne még, hogy az "Idézet" menüpont hogy működik? Nem nagyon jöttem rá a nyitjára.:)
 #15574  Szerző: Galaxy

Kedves Rádiós Társak!

Egy sajnálatos lopás történt, a kollegámtól egy rádióhoz való kiszállás alkalmával út közben eltulajdonítottak egy Elenos ETG1000 típusú 1kW-os adóberendezést. Otthon betette a csomagtartóba a szerszámokkal és minden egyébbel együtt, megérkezéskor pedig konstatálta hogy a kisteherautó csomagtere nyitva van és az adó nincs meg. Mivel az magától nem nyílik ki, és az adó nem potyog csak úgy ki az utcára, így egyértelműen bűncselekményről van szó.
Kérek mindenkit, aki esetleg mozog ilyen körökben, vagy ismer olyan embert, akinek tud szólni, az tartsa nyitva a szemét, és ha olyan embernél lát ilyen adót, akinek biztos hogy nem kellene olyanja legyen, vagy eladásra kínálnak bárkinek ilyet, vagy bármit tud esetleg róla, az kérem nekem itt a fórumon pü-ben, vagy emailben a radio@galaxyfm.hu címren, vagy a 06-30-431-4721-es számon jelezze mindenképpen!

Nagyon köszönöm!

(elnézést azoktól akiket zavar, hogy beírtam ezt több frekventált topikba is, de fontos eléggé…)
 #15567  Szerző: Norby

yanee írta:Sziasztok!
A Roxy-n lesznek élő közvetítések vagy nem?
Múlthéten ugyanis nem volt STUDIO live, a holnapi Sensation buli flyer-jén meg a Rise FM logoja van és nincs rajta, hogy élő Roxy Rádió show. Olvastam egy hozzászólásban, hogy van a radioertekesito.hu nevű honlap és ott a Rise logoja van kinn, nem a Roxy-é és emiatt nincs élő buli a Roxy-n.
Szia yanee! A válasz nagyon 1szerű!
Ha a http://targetmedia.hu/ -n megnézed a szolgáltatásoknál a Roxy Rádiót akkor megláthatod, hogy az a cég végzi 2008 szeptemberétől a Roxy reklámidejének értékesítését Door Tamás vezetésével. Nem tudom pontosan mikortól, de az a bizonyos Door Tamás átment a Rise-hoz és ezáltal gondolom vitte magával a céget is. http://risefm.hu/index.php?show=management
Remélem segítettem! :)
 #15563  Szerző: yanee

Sziasztok!
A Roxy-n lesznek élő közvetítések vagy nem?
Múlthéten ugyanis nem volt STUDIO live, a holnapi Sensation buli flyer-jén meg a Rise FM logoja van és nincs rajta, hogy élő Roxy Rádió show. Olvastam egy hozzászólásban, hogy van a radioertekesito.hu nevű honlap és ott a Rise logoja van kinn, nem a Roxy-é és emiatt nincs élő buli a Roxy-n.
 #15541  Szerző: Pasa

Megy a dalcímkiírás. 8-)
 #15538  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:ROXY / SOPRON / Radio / Colosso / elo / ROXY
Tényleg ezt írja PS-ben, a radiotext meg üres... ???
igen, tényleg ma énis láttam :)
 #15535  Szerző: djlacee

:yeah: :yes:
 #15529  Szerző: Pasa

ROXY / SOPRON / Radio / Colosso / elo / ROXY
Tényleg ezt írja PS-ben, a radiotext meg üres... ???
 #15527  Szerző: tomee

Ez miez az RDS-ben? "SOPRON RADIO COLOSSO ELO" ???
  • 1
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 333