RADIOSITE Fórum

• Politika

#137662  Szerző: markfelt

már bocsánat, de hogy lehet ilyen nyomorult megjelenése, kiállása valakinek?

Kép
 #137661  Szerző: Glenn

Kép
 #137647  Szerző: markfelt

"ssshh.. hagyd, hogy elnevezzek rólad egy fedett sportlétesítményt"

Kép
 #137633  Szerző: markfelt

nem mintha vérfideszessé váltam volna (semmilyen nem vagyok és továbbra sem tudnék szavazni, ha most lenne a választás), de mindkét idézett dolog székletsimogatás. előbbihez joga van az emminek, az egységes kommunikáció minden szervezetnél - legyen az piaci, ngo, vagy állami - igen fontos és alapvető. utóbbi meg ugyanaz a műbalhé, mint a sáling-ügy volt az origonál. csak kisebb.

tényleg sokkal jobb lenne, ha a baloldal végre megmutatná azt, hogy miért érdemes őket választani. mert az nem érv, hogy mert a másikaknál nem lehet kimondani azt, hogy "rokkant" (teszem hozzá, nagyon helyesen).
 #137628  Szerző: szemilan

Az EMMI dolgozóinak tilos kimondaniuk, hogy stadion és szegénység...írja a vs.hu

http://vs.hu/kozelet/osszes/az-emmi-dol ... nyseg-0218

Illetve...

Kirúgtak egy újságírót, mert erőset kérdezett Rogántól? (közös megegyezéssel szerződést bontottak a vs.hu újságírójával)

http://magyarinfo.blog.hu/2015/02/18/ki ... t_rogantol

Van itt aztán kontraszt. :D A szálakat meg bogozza ki, aki akarja....
Ugyanakkor örülök, hogy egyszerre ellenzéki és nem ellenzéki tud lenni a lap.
A vs.hu ennek ellenére, nem egy kormányzati szócső, független cikkek, kormánykritikus anyagok is megjelennek rajta rendszeresen.
Bár nem olvasom rendszeresen a cikkeiket, így ezt nem tudom igazolni.
 #137625  Szerző: markfelt

Pasa írta: Értem. Én viszont nem hiszem, hogy a Jobbik lesz a befutó. Akikkel erről beszélgettem, nem tűntek elkötelezettnek, inkább csak elégedetlenek a többi párttal. Persze, lehet, hogy nem találkoztam az igazi keménymaggal? :shock:
szerintem az igazi keménymag a hatvannégyvármegyés stb., agresszív, őrjöngő tahóhad, és a kurucinfó közönsége. bár a cukikampány óta az is bomlóban van.

meglátjuk, mennyire lesznek befutók.
 #137623  Szerző: szemilan

Pasa írta: (nyilván saját szájízük szerint, tehát lehet vitatni a dolgot),
Na mi történt? Eddig ilyet nem mondtál.

Egyébként én azt várom el, hogy ne a saját szájízük szerint tegyék a saját zsebük javára...... hanem az emberekért.

De ma már közérdekű adatokért is harcolni kell és többségében sikertelenül végződnek mert nem adják ki az adatokat. Pedig amit adóból finanszíroznak ahhoz minden magyarnak joga van.... joga van használni, illetve megismerni a részleteket.
 #137621  Szerző: Glenn

admin írta:változtatni mindenképpen kell, ebben száz százalékig biztos vagyok.
Ez egyértelmű, és biztos, hogy Orbánék is tudják. Most, gondolom nem ez a legfontosabb nekik, hiszen megnyertek mindent, amit akartak. Sínre teszik a dolgokat (nyilván saját szájízük szerint, tehát lehet vitatni a dolgot), és az utolsó két évben jöhet a kampány.
admin írta:a másik meg egyszerű nyelvtani félreértés, a magyarok többsége valóban nem gyűlöl (pláne nem nyíltan) senkit, de én azokról az emberekről beszéltem, akik igen, mert van ilyenből is bőven (a jobbik keménymag pl. jó példa, de persze a szélesebb bázisuk már nem hinném, hogy ilyen-olyan -fób, meg -ista lenne, csak csalódott sokmindenben).
Értem. Én viszont nem hiszem, hogy a Jobbik lesz a befutó. Akikkel erről beszélgettem, nem tűntek elkötelezettnek, inkább csak elégedetlenek a többi párttal. Persze, lehet, hogy nem találkoztam az igazi keménymaggal? :shock:
 #137620  Szerző: markfelt

na, még a végén mindenben egyetértünk. :D

két dolog szorul további magyarázatra: nem hiszem, hogy általánosítás volt, a fiatalok nagy többségénél ugyanis már a jobbik a nyerő, tehát az indexes, 444-es stb. (atv-t, klubrádiót nem venném ide, mert 50 éves kor alatt egyik se érdekel senkit) liberális propaganda valóban nem érte el a célját, de még a jobbik is jobban eléri a fiatalokat, mint a fidesz. semmilyen terméknél, szolgáltatásnál, médiumnál, vagy akár pártnál nem szabad hagyni, hogy a törzsbázis elötegedjen, de ezt habonyék is biztosan tudják. meg szerintem azt is, hogy ide most majd européer retorika kell, nem lightosan fasiszta, mint vonáéknál.

változtatni mindenképpen kell, ebben száz százalékig biztos vagyok.

a másik meg egyszerű nyelvtani félreértés, a magyarok többsége valóban nem gyűlöl (pláne nem nyíltan) senkit, de én azokról az emberekről beszéltem, akik igen, mert van ilyenből is bőven (a jobbik keménymag pl. jó példa, de persze a szélesebb bázisuk már nem hinném, hogy ilyen-olyan -fób, meg -ista lenne, csak csalódott sokmindenben).
  • 1
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 517