RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#117646  Szerző: Sakál

És mindehhez hozzátartozik, hogy ez az egész azért van, mert kiaszták a Csizinszky-Hajdú (szerintem szörnyű) párost.
 #114357  Szerző: mihalylovics

radio100jozsi írta:Pénteken mentem Gyöngyösre Monor felől 4-M0K-M31-3-as úton, és végre most élesben is tesztelhettem a JVC fejegységet, ami meglepett, hogy Gyöngyösig végig volt Juventus 103,9. Egyedül csak Gödöllő-Aszód között a dombok között volt adáskimaradás, illetve Aszód belső területén, mivel egy völgyben fekszik. Nagyon örültem is neki, mert semmi normális rádiót nem találtam, amin délelőtt is zene van, nem a süket dumálás, meg állpoénkodások, és normális zene is jön. Még a Dió rádión is meglepődtem (Hatvan, Gyöngyös), hogy dumálós műsor ment, mert anno erre tekertem át ezen az útvonalon. De a legjobban az lepett meg, hogy a 10-szer nagyobb teljesítményű Music FM rosszabb vétellel jött, mint a Juventus, sőt volt, ahol az nem is jött útközben. Anno emlékszem, mikor elindult a Juventus, és még más kereskedelmi nem volt Miskolc felé, akkor egészen Mezőkövesdig jött a 3-as úton tökéletesen a Juventus a 89,5-ön. Most valszeg meg sem közelíti ezt a vételi lehetőséget a mai Music FM. Így tehát jó döntés volt, hogy kis teljesítmény ellenére is az OMK-ra került a Juventus 103,9 antennája a régi Rádio1-es Gellért-hegyi állomás helyett, mivel így optikailag is távolabb szórhatja a jelet, mint ahogy azt most tapasztalhattam. De az is biztos, hogy tényleg a jó érzékenységű fejegység csodákra képes, és korábbi autómban volt JVC fejegység tapasztalatai most is erősítik ezt.
A Music FM simán elszólna odáig (persze jó rádióval), csak az a kis gond, hogy Füzesabonyban a 89.6-on jön valami kisköz, ami zavarja. Mellesleg most a tavasszal jártam Egerben, a kocsiban simán bejött a Music FM, és a Juventus is kb. Gyöngyösig szól el, szinte mindig. Volt olyan esetem is, hogy a Mátrában is hallgattam a 103.9-et, persze kocsiban, elfogadható minőségben. A Gödöllő-Aszód közti rész mindig is rossz volt, de az más adók esetén is.
 #114353  Szerző: radio100jozsi

Pénteken mentem Gyöngyösre Monor felől 4-M0K-M31-3-as úton, és végre most élesben is tesztelhettem a JVC fejegységet, ami meglepett, hogy Gyöngyösig végig volt Juventus 103,9. Egyedül csak Gödöllő-Aszód között a dombok között volt adáskimaradás, illetve Aszód belső területén, mivel egy völgyben fekszik. Nagyon örültem is neki, mert semmi normális rádiót nem találtam, amin délelőtt is zene van, nem a süket dumálás, meg állpoénkodások, és normális zene is jön. Még a Dió rádión is meglepődtem (Hatvan, Gyöngyös), hogy dumálós műsor ment, mert anno erre tekertem át ezen az útvonalon. De a legjobban az lepett meg, hogy a 10-szer nagyobb teljesítményű Music FM rosszabb vétellel jött, mint a Juventus, sőt volt, ahol az nem is jött útközben. Anno emlékszem, mikor elindult a Juventus, és még más kereskedelmi nem volt Miskolc felé, akkor egészen Mezőkövesdig jött a 3-as úton tökéletesen a Juventus a 89,5-ön. Most valszeg meg sem közelíti ezt a vételi lehetőséget a mai Music FM. Így tehát jó döntés volt, hogy kis teljesítmény ellenére is az OMK-ra került a Juventus 103,9 antennája a régi Rádio1-es Gellért-hegyi állomás helyett, mivel így optikailag is távolabb szórhatja a jelet, mint ahogy azt most tapasztalhattam. De az is biztos, hogy tényleg a jó érzékenységű fejegység csodákra képes, és korábbi autómban volt JVC fejegység tapasztalatai most is erősítik ezt.
 #113909  Szerző: IstvánB

Tegnap reggel váltogatta a rádió
JUVENTUS
FM 103,9

most megint csak JUVENTUS

nem a vétellel volt gond, mert a frekvenciát a rádió nem ilyen formában írja ki
 #113901  Szerző: mihalylovics

IstvánB írta:Mióta dinamikus az RDS?
Nálam most statikus, biztosan nem vételi gond, minden adat (PTY, RT, de még a CT is) tökéletesen lejön. Mit láttál dinamikusban?
 #113900  Szerző: IstvánB

Mióta dinamikus az RDS?
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 260