Jöhetne a 91,1-re vagy a 97,3-ra. Így meglenne az osztrák határtól Budapestig a Duna mellett végig.
Az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat mondom, Isten engem úgy segéljen!
LuciFerko írta:Elvileg 794w.rmihaly76 írta:Milyen iranyba nez az antenna, illetve mekkora kimenojuk lehet? (Ez a antennakonstrukcio -az anyagmeretekbol itelve- jo par szaz W-tnyi erp-t elbir mar)kb nyugati irányba, és 1kW tudtommal, de lehet kevesebb.
Azert kerdem, mert ahhoz kepest, hogy H pol-al, es foleg iranyitva sugaroznak, itt -tetoantennaval- igen jol jonnek, aztan megis csak 40 km-re vannak tolem.
Van nekem egy 0.75 kW-os infom, de mar nemtudom, hogy honnan.LuciFerko írta:Na megvan a Székesfehérvári antenna (103.8)
...
rmihaly76 írta:Milyen iranyba nez az antenna, illetve mekkora kimenojuk lehet? (Ez a antennakonstrukcio -az anyagmeretekbol itelve- jo par szaz W-tnyi erp-t elbir mar)kb nyugati irányba, és 1kW tudtommal, de lehet kevesebb.
Azert kerdem, mert ahhoz kepest, hogy H pol-al, es foleg iranyitva sugaroznak, itt -tetoantennaval- igen jol jonnek, aztan megis csak 40 km-re vannak tolem.
Van nekem egy 0.75 kW-os infom, de mar nemtudom, hogy honnan.LuciFerko írta:Na megvan a Székesfehérvári antenna (103.8)
...
LuciFerko írta:Na megvan a Székesfehérvári antenna (103.8)
...
Zoey írta:Hírek között tesznek fel Fejér megyei híreket is a honlapjukra, de frekvenciák között még nem szerepel a mosonmagyaróvári és a székesfehérvári frekvenciájuk. A streamstat-on az online streamek között viszont már ott van mindkettő.A fehérvárin van, a hírek is helyi.
Ezeken az új frekvenciákon amúgy van helyi jellegű műsor, ha igen, kik csinálják? Ha jól tudom, a zene mindegyik frekin ugyanaz.