RADIOSITE Fórum

• Kék Duna Rádió

#92717  Szerző: Glenn

Jöhetne a 91,1-re vagy a 97,3-ra. Így meglenne az osztrák határtól Budapestig a Duna mellett végig.
 #92705  Szerző: LuciFerko

Szokott menni néha valami brazil zene, szerintem jó ha mennek itt olyan dolgok a pop műfajon belül, amik máshol nem :)
 #91601  Szerző: Máté

LuciFerko írta:
rmihaly76 írta:Milyen iranyba nez az antenna, illetve mekkora kimenojuk lehet? (Ez a antennakonstrukcio -az anyagmeretekbol itelve- jo par szaz W-tnyi erp-t elbir mar)
Azert kerdem, mert ahhoz kepest, hogy H pol-al, es foleg iranyitva sugaroznak, itt -tetoantennaval- igen jol jonnek, aztan megis csak 40 km-re vannak tolem.
Van nekem egy 0.75 kW-os infom, de mar nemtudom, hogy honnan.
LuciFerko írta:Na megvan a Székesfehérvári antenna (103.8) :)
...
kb nyugati irányba, és 1kW tudtommal, de lehet kevesebb.
Elvileg 794w.
 #91504  Szerző: LuciFerko

rmihaly76 írta:Milyen iranyba nez az antenna, illetve mekkora kimenojuk lehet? (Ez a antennakonstrukcio -az anyagmeretekbol itelve- jo par szaz W-tnyi erp-t elbir mar)
Azert kerdem, mert ahhoz kepest, hogy H pol-al, es foleg iranyitva sugaroznak, itt -tetoantennaval- igen jol jonnek, aztan megis csak 40 km-re vannak tolem.
...
kb nyugati irányba, és 1kW tudtommal, de lehet kevesebb.
 #91503  Szerző: asimov

Milyen iranyba nez az antenna, illetve mekkora kimenojuk lehet? (Ez a antennakonstrukcio -az anyagmeretekbol itelve- jo par szaz W-tnyi erp-t elbir mar)
...
 #91477  Szerző: LuciFerko

Na megvan a Székesfehérvári antenna (103.8) :)
Kép
Itt a panel tetején. Buszból készült a kép, bocs a minőségért.

A városban ezen a részén van:
Kép

Valahogy nem laknék abban a panelban a 10.-en :troll:

Azon a környéken kicsit megültette a vevőt. Körbenéztem és meg is lett.
 #88870  Szerző: LuciFerko

mintha polarizációt váltott volna a fehérvári adó. H-ban 35-38 dB-vel jön, míg V-ben csak 23-25.
 #88353  Szerző: djlacee

Mosonmagyaróváron is helyi a hírek
 #88347  Szerző: LuciFerko

Zoey írta:Hírek között tesznek fel Fejér megyei híreket is a honlapjukra, de frekvenciák között még nem szerepel a mosonmagyaróvári és a székesfehérvári frekvenciájuk. A streamstat-on az online streamek között viszont már ott van mindkettő.

Ezeken az új frekvenciákon amúgy van helyi jellegű műsor, ha igen, kik csinálják? Ha jól tudom, a zene mindegyik frekin ugyanaz.
A fehérvárin van, a hírek is helyi.
 #88346  Szerző: Zoey

Hírek között tesznek fel Fejér megyei híreket is a honlapjukra, de frekvenciák között még nem szerepel a mosonmagyaróvári és a székesfehérvári frekvenciájuk. A streamstat-on az online streamek között viszont már ott van mindkettő.

Ezeken az új frekvenciákon amúgy van helyi jellegű műsor, ha igen, kik csinálják? Ha jól tudom, a zene mindegyik frekin ugyanaz.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 47