RADIOSITE Fórum

• DAB+

#165292  Szerző: mihalylovics

Sszilu írta:
mihalylovics írta:
PeterDX írta:Új adó DAB+ 12A csatorna (Besztercebánya/Banská Bystrica).
Még mindig megy? Itt, Dunakeszin egy hangyafas*nyi sem jön belőle, miközben az onnan üzemelő FM-adók szinte tökéletesen jönnek.
Én nem látom, de a nyitrai csomag tegnap és ma reggel nem működött, ma pedig jelentősen gyengébben sugároz.
Akkor jóllehet nem megy, vagy csak nagyon gyengén, pedig (elvileg) 20 kW-nak kéne lennie.
 #165291  Szerző: Sszilu

mihalylovics írta:
Még mindig megy? Itt, Dunakeszin egy hangyafas*nyi sem jön belőle, miközben az onnan üzemelő FM-adók szinte tökéletesen jönnek.
Én nem látom, de a nyitrai csomag tegnap és ma reggel nem működött, ma pedig jelentősen gyengébben sugároz.
 #165290  Szerző: mihalylovics

#165288  Szerző: PeterDX

Új adó DAB+ 12A csatorna (Besztercebánya/Banská Bystrica).
 #164911  Szerző: Gr3g0ry

frekivadasz írta:Igen, ebben igazad lehet.

Ugyanakkor én azt se értem, hogy hogyan lehet reklámokkal teletömött TV adásokért fizetni :)
Zenéket nagyobb eséllyel hallgathatsz legálisan, mint filmet (nézhetsz). :)
 #164838  Szerző: altermanus

Attis írta:
altermanus írta:jó hogy kérdezed... ebből is lesz egy statisztikám...
figyelembe fogom venni a reklám megszakításokat, hogy hányszor voltak egy adott csatornán, és az hol helyezkedik el a ,,rangsorban" és azt is kábel, országos, vagy Mindig TV FTA, és hogy egyik napról a másikra, mikor kezdődik a megszakítás
egy kis előzetes... azt hinnéd, hogy az országos csatornákon több a reklám... hát nem... az RTL trió* kábelcsatornáin sokkal több reklám van, mint az országos kereskedelmi csatornákon
---
*RTL Trió=COOL, RTL II, FILM+
Off. Az RTL-en kevesebbszer van hosszú reklámblokk. Az AXN-en óránként 4-5 reklámblokk van (11-12 percenként van break), igaz azok lényegesen rövidebbek, mint az RTL-en.
majd ha ki lesz elemezve, akkor te is meglátod, hogy nem így van... de még a jövő hét hátra van :) Off vége, és majd a ,,társalgó"-ba közzéteszem az adatokat.
 #164813  Szerző: Attis

altermanus írta:jó hogy kérdezed... ebből is lesz egy statisztikám...
figyelembe fogom venni a reklám megszakításokat, hogy hányszor voltak egy adott csatornán, és az hol helyezkedik el a ,,rangsorban" és azt is kábel, országos, vagy Mindig TV FTA, és hogy egyik napról a másikra, mikor kezdődik a megszakítás
egy kis előzetes... azt hinnéd, hogy az országos csatornákon több a reklám... hát nem... az RTL trió* kábelcsatornáin sokkal több reklám van, mint az országos kereskedelmi csatornákon
---
Off. Az RTL-en kevesebbszer van hosszú reklámblokk. Az AXN-en óránként 4-5 reklámblokk van (11-12 percenként van break), igaz azok lényegesen rövidebbek, mint az RTL-en.
 #164810  Szerző: altermanus

jó hogy kérdezed... ebből is lesz egy statisztikám...
---
 #164807  Szerző: frekivadasz

Igen, ebben igazad lehet.

Ugyanakkor én azt se értem, hogy hogyan lehet reklámokkal teletömött TV adásokért fizetni :)
 #164803  Szerző: altermanus

ki fizetne egy rádióadásért? én biztos nem... viszont létezik kódolt verzió is, de nem hiszem, hogy ,,pénzt" lehetne csinálni belőle (de ez csak én vagyok)
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 72