RADIOSITE Fórum

• IP alapú rádiózás

#103264  Szerző: Roger

Direkt nem a facepage-re írom, és nem cinkelés részemről, de:

ezmiez?
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

/ Firefox /
 #103186  Szerző: greg

vikk írta:Jelen állapotban igen, de a mostani minőségi állapotát FM rádióként érte el... Nem innen indultak!
Rendben, ebben igazad van! Csupán példaként hoztam fel, hogy lehet 0 Ft-ból igenis igényes netrádiókat csinálni!
 #103184  Szerző: vikk

greg írta:De. Az egy dolog, hogy később felfejlődött, most jelen állapotában ismét netrádió.
Jelen állapotban igen, de a mostani minőségi állapotát FM rádióként érte el... Nem innen indultak!
 #103183  Szerző: greg

De. Az egy dolog, hogy később felfejlődött, most jelen állapotában ismét netrádió.
 #103182  Szerző: vikk

greg írta:Csókolom, ebbe belehallgattál már? http://www.bestfm.hu
Ne felejtsd el hogy a Best FM nem netrádió volt...
 #103180  Szerző: greg

Csókolom, ebbe belehallgattál már? http://www.bestfm.hu
 #103179  Szerző: vikk

Szerintem ha lesz még egy olyan internetes rádió ami minőségileg a Fresh közelébe ér, érdemes lesz vitatkozni.
Addig amíg a netrádiók 90%-ában roma mulatós megy és teszkós mikrofonba üvöltenek, egy ingyenes szerveren, ne várjunk el többet. Ez az igénytelenség netovábbja...
Sajnos Magyarországon egy igényes netrádiót csak bizonyos mértékű csalással lehet elindítani, hogy felfigyeljenek rá. Lásd: A Stop Rádió sem tudott meglenni 2-3 hallgatóval, pedig az egyik legjobb netrádió volt. Majd ha lesz a Fresh FMnek minőségi versenytársa, térjünk vissza erre a témára.. ;)
 #103138  Szerző: freshfm

Sosem mondtam, hogy valósak és teljes értékűek a hallgatók...

Igen ilyen flash lejátszóval van teli a másik szerver:) De ezt mondtam eddig is, tudtommal nem csalás így kitenni a lejátszót és mivel jelenleg minél több emberhez akartam kikerülni az erőltetett megoldás mutatkozott a legjobbnak. A netrádiók fele van kinn legalább 2-3 oldalon. Pl Lépés rádió, régen Laza is, meg egy csomóan mások...

Ettől nem lesz több, se kevesebb se persze nekem. De azóta amióta elkezdtem így ezt a fajta "erőltetett" dolgot, azóta 2-3 mail-t kapok naponta hallgatóktól, hogy tetszik nekik a rádió, és hogy miment stb..

Most direkt le is szedtem a második szervert rtv-statról, ne bántsa senkinek a szemét:)

Hihetetlen, hogy mindenki csak ilyen szar statokkal tud foglalkozni, ahelyett, hogy csinálná a dolgát..
 #103119  Szerző: Csongii

Pasa írta:A gond az, hogy ezek nem hallgatók, csak kényszerből megy náluk a flash lejátszó. A hallgató az, aki a rádióra klikkel...
Ez jutott eszembe nekem is, ráadásul ha pl csak némítja, akkor is hallgatónak fogja számolni. Szóval ez akkor lenne helyes, ha ugyanúgy winampra kellene betölteni vagy egy külön felugró pop up ablakban nyílna a lejátszó, illetve a saját oldalán a rádiónak elindulhat, ahogy rálép az ember fia/lánya, akkor valós számokat fog mutatni. Nem vádolok senkit csalással, de SZERINTEM valósan talán a fele hallgatja. De mint írom, ez SZERINTEM.
 #103118  Szerző: Glenn

A gond az, hogy ezek nem hallgatók, csak kényszerből megy náluk a flash lejátszó. A hallgató az, aki a rádióra klikkel...
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 99