Hát esélye van habár én szeretnék realista maradni......
A mai napon elég rendesen megváltoztatták a honlapot lekerült az a felhívásos fehér kezdőlap, sok menüt eltüntettek, és kitették, hogy hamarosan indul a "Karácsonyi Kívánságműsor" és, hogy szombaton Lali Király stb.....lehet, készül valami
E mellett elég sokan sok helyen megfellebbezték a freki kiosztást elég ha valamelyik célba ér
Én nem vagyok romantikus álmodozó, nem kiáltom ki a Slágert a demokrácia ősanyájának (én is tudok a Hungária rádió a legközszolgálatibb közszolgálati rádiós pályázatról, meg a sok ORTT-s és egyéb botrányról)
De emberek millióinak (köztük az én és környezetem jelentős részének) szórakozását tönkre tenni nem ildomos......azért, hogy a havernak országos rádiója legyen. Amire sokkal kevesebb ember kíváncsi aki viszont igen (őket megértem, hogy utálták a Slágert) talál bőven hasonló zenei irányzatú rádiót (mr2, café, egyéb helyi rádiók). De ilyen populáris mindenki kedvence rádió talán a Juventus van és vége nincs több......mert itt nem az aktuális zenei irányzatok voltak (emiatt is bírálták) hanem minden idők legnagyobb válogatott Slágerei....Nem véletlenül volt olyan eszetlenül magas a hallgatottsága az egyre nagyobb konkurencia mellett is...(tudom azért a nem kis PR gépezet meg az országos lefedettség is mellettük volt)....
A Sláger eszméletlen űrt hagyott maga mögött hála istennek meg a Juventus-nak akik észrevették és itt a főváros környékén rá álltak erre a vonalra.....de sajna ez még mindig nem a Sláger......de alakul
A mai napon elég rendesen megváltoztatták a honlapot lekerült az a felhívásos fehér kezdőlap, sok menüt eltüntettek, és kitették, hogy hamarosan indul a "Karácsonyi Kívánságműsor" és, hogy szombaton Lali Király stb.....lehet, készül valami

E mellett elég sokan sok helyen megfellebbezték a freki kiosztást elég ha valamelyik célba ér

Én nem vagyok romantikus álmodozó, nem kiáltom ki a Slágert a demokrácia ősanyájának (én is tudok a Hungária rádió a legközszolgálatibb közszolgálati rádiós pályázatról, meg a sok ORTT-s és egyéb botrányról)

A Sláger eszméletlen űrt hagyott maga mögött hála istennek meg a Juventus-nak akik észrevették és itt a főváros környékén rá álltak erre a vonalra.....de sajna ez még mindig nem a Sláger......de alakul