frekivadasz írta:+ 500m és ott a buszmegálló is, kint az 51-esen a város irányába...van ott egy üzem. Gondolom a Bp-Baja járat nem áll ott meg, de a helyközi buszok igen (amúgy épp ma jártam arra...az 51-esen). Azért nem árt a túracipő, mert a kereszteződéstől is kb. 1,5 km az adóállomás kapujaAdani12345 írta: ↑2018.07.02. 08:20 Valaki járt már a solti adó közelében? Tömegközlekedéssel ahogy láttam nem megközelíthető, nincs buszmegálló se a környéken a várostól pedig messze van. Szokott lenni nyílt nap vagy bármi hasonló rendezvény, mikor meg lehet nézni?Beszéltünk már erről, a Kossuth Rádió topic 2. oldalán megtalálod. Sajnos a link jelenleg nem üzemel szervercsere miatt.
Akkor úgy oldottuk meg a közlekedést, hogy a Kunszentmiklósról közlekedő BZmot kalauzának szóltunk, hogy a 14 utasból 12 leszállna a solti torony bekötőútjánál. És lőn.
Adani12345 írta: ↑2018.07.02. 08:20 Valaki járt már a solti adó közelében? Tömegközlekedéssel ahogy láttam nem megközelíthető, nincs buszmegálló se a környéken a várostól pedig messze van. Szokott lenni nyílt nap vagy bármi hasonló rendezvény, mikor meg lehet nézni?Beszéltünk már erről, a Kossuth Rádió topic 2. oldalán megtalálod. Sajnos a link jelenleg nem üzemel szervercsere miatt.