Itt elég erős volt a dél, dél-keleti tropó, pl. Resica (102,5 MHz, 460 km) sokáig RDS sztereo minőségben jött, felétek volt valami érdekes?
Horváth Szilárd
joe írta: ↑2019.06.04. 22:25Nem változott,már kb. másfél éve D0F4 szerintem. (előtte D2FF volt,azelőtt talán D2FE)Kovi02 írta:Az előbb volt egy kis megindulás délnyugati iránybólJól látom a Yueco-nak megváltozott a PI kódja? - RDS vételi határon veszem, az RDSSpy kétszer is ugyanazt a PI-t vette le...
Kovi02 írta:Az előbb volt egy kis megindulás délnyugati iránybólJól látom a Yueco-nak megváltozott a PI kódja? - RDS vételi határon veszem, az RDSSpy kétszer is ugyanazt a PI-t vette le...
benko5009 írta: ↑2019.04.04. 12:38Szia Balázs! Köszönöm! Igaz, hogy kicsi az adó, de hát 77 km-re van tőlem. Tiszta időben szinte odalátni!Sszilu írta: ↑2019.04.04. 06:59 Ha jól emlékszem, még nem fogtam RDS-sel a Radio Oberpullendorf adását, ezért most felteszem a fotókat róla:Gratula Szilárd !
![]()
Nagyon szép fogás, figyelembe véve a minimális adóteljesítményt !![]()
Üdv.: Balázs
Sszilu írta: ↑2019.04.04. 06:59 Ha jól emlékszem, még nem fogtam RDS-sel a Radio Oberpullendorf adását, ezért most felteszem a fotókat róla:Gratula Szilárd !
![]()