RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#95322  Szerző: asimov

Becsuld meg! :)
Digitalizalasra nem gondoltal? A videokazetta (meg leirni is jo ezt a szot! :) ) magneses adattarolo es raadasul analog a technologia, ezert idovel veszit(het) a minosegebol.
Pasa írta:Van 6 órányi eredeti felvételem VHS-en 1991-ből. :yes:
 #95319  Szerző: FLaci81

rmihaly76 írta:A regi szep idok.. :)
Meg anno Budapesten, AM Mikro-n (mukodik ez meg?) neztuk a MusicTV is.. Hat az tenyleg zenei TV volt!
Az egesz musorszerkezet, es foleg a szombatonkenti "Europe Top 20" nagyon jo volt. Ha nem csal a memoriam, akkor ez az akkori logojuk volt:
Kép
Kesobb (95'-ben) kodoltak a csatornat, de a seregnek (95-96 Szekesfehevar) volt MusciTV csatornaja a belso TV halozaton! :)
Itt egy kis visszatekinto az MusicTV fenykorarol:
Az eredeti MTV-rol par szo es video is!
Pasa írta:Így van, ez egy ratyi!!!
Fogamatok sincs (nem is lehet), milyen volt az eredeti...
Erre még én is emlékszem, akkoriban ez volt a kedvenc csatornám, emlékszem az akkori kábeltv-n olyan sávon jött a Music TV, hogy a nálunk a padláson elhelyezett Kábeltv erősítő miatt lesugározta a hangját a CCIR FM sávba, pontos frekire már nem emlékszem, de emlékeim szerint valahol olyan 96 MHz környékén lehetett a rádióba a hangja!

Ami még érdekesség volt, (többszintes ház felső szintjén, fölötte padlástér ahol az erősítő volt), szobaantennával is bejött pár csatorna a kábel-ről, sőt a lenti szinten is bejött még 2 db szemcsésen, régi szép idők, de kár, hogy elmúltak!
 #95314  Szerző: asimov

A regi szep idok.. :)
Meg anno Budapesten, AM Mikro-n (mukodik ez meg?) neztuk a MusicTV is.. Hat az tenyleg zenei TV volt!
Az egesz musorszerkezet, es foleg a szombatonkenti "Europe Top 20" nagyon jo volt. Ha nem csal a memoriam, akkor ez az akkori logojuk volt:
Kép
Kesobb (95'-ben) kodoltak a csatornat, de a seregnek (95-96 Szekesfehevar) volt MusciTV csatornaja a belso TV halozaton! :)
Itt egy kis visszatekinto az MusicTV fenykorarol:
Az eredeti MTV-rol par szo es video is!
Pasa írta:Így van, ez egy ratyi!!!
Fogamatok sincs (nem is lehet), milyen volt az eredeti...
 #95248  Szerző: djlacee

Igen, elnézést, tényleg a MTV Rocks váltotta
 #95245  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Hát a brit MTV2-ből lett az MTV Dance
Én úgy tudom, hogy az MTV Rocks váltotta. Az MTV Dance létező csatorna volt a briteknél és Európában az MTV Base helyére került, mely ezzel egy időben csak a briteknek maradt elérhető, illetve a franciák kaptak egy lokalizált változatot.
Azt nem értem az MTV Dance miért nem plusz csatornaként került Európában bevezetésre, hiszen az MTV Base tematikájában egyedi volt, kár volt kivonni Európából.
 #95240  Szerző: djlacee

Hát a brit MTV2-ből lett az MTV Dance
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 106