Ettől függetlenül, menjenek a p*ba.
Megyek megeszem nyersen a krémet!
Rat írta:szevasz,zsigulifm írta: Én azt felvettem, amikor tovább relézték a Mária adók a Rise FM-et, 94,2-n akkor olyat lehetett hallani, mintha egy zajzáras tuner ki-ki nyitna egy-egy pillanatra.
http://www.youtube.com/watch?v=Gc-60IsdpbM (1:30-tól hallható a 94,2)
Moderálva!
Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 2. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 4. pontja indokolta.
A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1
Szemilan
Nem tudom mi csípte a szemét kedves moderátornak mert eböl semmit nem tudtam meg !
Pofátlan amit csinálnak Vácon, hogy az elméletileg 100 Wattos adójuk sokkal nagyobbat szól mint a Pesti 1kW-os
Az ne mondja senki hogy 100 Watt ERP-vel 4-5 km távolságból leülteti a tuner vevőjét.
Anno volt egy másik rádió hasonló teljesítménnyel még közelebbről és az nem nyírta ki ugyanezt a tunert.
Akkor ez most hogy is van ?
zsigulifm írta:Akkor ott lehet, hogy más hiba volt, mert, ha jól tudom, az is műholdról megy, mellesleg már én is hallottam rajta valami ilyesmi hangot, de az asszem még régebben volt.mihalylovics írta:Én azt felvettem, amikor tovább relézték a Mária adók a Rise FM-et, 94,2-n akkor olyat lehetett hallani, mintha egy zajzáras tuner ki-ki nyitna egy-egy pillanatra.frekivadasz írta:Bár a helyi a komáromit relézi FM-ről, azon még előfordulhatna, de a komáromin, a dömösin, meg a piliscsabain is az szólt, azok meg egyértelműen műholdról reléznek. Ezen kívül szépen le volt keverve, majd beszéltek rá, valami fiatalos hangvéletű hitéleti műsor volt.Hamár Mária Rádió és sugárzás-téma: még a nyár eleji Rise-féle probléma kapcsán valaki írta, hogy a pesti 94.2-vel is volt valami probléma. Hülye kérdés, de ezek szerint az is a 98.9-et relézi, vagy elírás volt a hozzászólásban? Előbbit mondjuk kétlem...
zsigulifm írta: Én azt felvettem, amikor tovább relézték a Mária adók a Rise FM-et, 94,2-n akkor olyat lehetett hallani, mintha egy zajzáras tuner ki-ki nyitna egy-egy pillanatra.
mihalylovics írta:Én azt felvettem, amikor tovább relézték a Mária adók a Rise FM-et, 94,2-n akkor olyat lehetett hallani, mintha egy zajzáras tuner ki-ki nyitna egy-egy pillanatra.frekivadasz írta:Bár a helyi a komáromit relézi FM-ről, azon még előfordulhatna, de a komáromin, a dömösin, meg a piliscsabain is az szólt, azok meg egyértelműen műholdról reléznek. Ezen kívül szépen le volt keverve, majd beszéltek rá, valami fiatalos hangvéletű hitéleti műsor volt.Hamár Mária Rádió és sugárzás-téma: még a nyár eleji Rise-féle probléma kapcsán valaki írta, hogy a pesti 94.2-vel is volt valami probléma. Hülye kérdés, de ezek szerint az is a 98.9-et relézi, vagy elírás volt a hozzászólásban? Előbbit mondjuk kétlem...
frekivadasz írta:Bár a helyi a komáromit relézi FM-ről, azon még előfordulhatna, de a komáromin, a dömösin, meg a piliscsabain is az szólt, azok meg egyértelműen műholdról reléznek. Ezen kívül szépen le volt keverve, majd beszéltek rá, valami fiatalos hangvéletű hitéleti műsor volt.Hamár Mária Rádió és sugárzás-téma: még a nyár eleji Rise-féle probléma kapcsán valaki írta, hogy a pesti 94.2-vel is volt valami probléma. Hülye kérdés, de ezek szerint az is a 98.9-et relézi, vagy elírás volt a hozzászólásban? Előbbit mondjuk kétlem...
frekivadasz írta:Bár a helyi a komáromit relézi FM-ről, azon még előfordulhatna, de a komáromin, a dömösin, meg a piliscsabain is az szólt, azok meg egyértelműen műholdról reléznek. Ezen kívül szépen le volt keverve, majd beszéltek rá, valami fiatalos hangvéletű hitéleti műsor volt.Betegek?