Szia Yoci!
A 101.8-as frekvenciával mi a helyzet? Állítólag nem szól rajta a Yo, meg olyan szignálokat sem nagyon hallok, hogy "Yo Rádió Tapolcán, a 101.8-on!"
SzD írta:Na igen, és ahol Te laksz, ott ez helyi rádió, így gondolom sokat hallgatod, és ebből kifolyólag elég jól ismered...Főnök írta:Örömmel tölt el, hogy végre vannak pozitív megnyilvánulások is.Nos igen, mivel végre pozitív irányba halad újra a rádió. Korábban is írtam már, hogy miután helyreállt a rend a Yo! háza táján, azóta elkezdett felfelé ívelni. Persze van, aki ezzel nem ért egyet, és szarnak titulálja, de úgy látszik, nem csak én gondolom azt, hogy yobblett. Ami pedig a legfontosabb, hogy továbbra is egyedi maradt.
Hajrá Yo! Rádió!!!
Főnök írta:Örömmel tölt el, hogy végre vannak pozitív megnyilvánulások is.Nos igen, mivel végre pozitív irányba halad újra a rádió. Korábban is írtam már, hogy miután helyreállt a rend a Yo! háza táján, azóta elkezdett felfelé ívelni. Persze van, aki ezzel nem ért egyet, és szarnak titulálja, de úgy látszik, nem csak én gondolom azt, hogy yobb
LuciFerko írta:egész jó a reggeli műsorEzzel egyetértek! Igaz nem nagyon tudom hallgatni, de amiket elcsíptem eddig belőle, azok nagyon tetszettek. Jók a zenék is, megfelelő a zene-szöveg arány, és ami a legfontosabb, hogy jó hallgatni Őket. Végre nem valami erőltetett morning show. Remélem marad sokáig ez a felállás reggelente!