RADIOSITE Fórum

• Lounge Rádió - Dombóvár - 98.7 MHz

#108983  Szerző: Attis

adminisztrator írta:En tegnap ilyentajt nem csendet hallottam, hanem nemes egyszeruseggel ki volt kapcsolva az ado.
Lehet... De ezért kapcsolták vissza? :o
Ami még jelzésértékű, műsorvezetést, híreket már kb. 2 nem hallottam. Hova lettek a munkatársak?
Tudok olyanról, aki már nem dolgozik ott, pedig fontos résztvevője volt az adásnak. Ergo nem lehetetlen, hogy véget ért a "Birodalom" időszaka.
Elvileg van új tulaj, reméljük, komolyan gondolja a Somogyi Hírlapnak nyilatkozott szándékait.
 #108967  Szerző: Attis

Lassan 24 órája csend van a marcali frekin. És most nézem, már a dombóvári és valószínűleg a szigetvári (most egész kivehetően jön nálam a Rise, az N-Joy miatt amúgy nem lenne fogható) adó is csak csendet ad.
 #108741  Szerző: markfelt

Gondolom januártól lehet valami újra számítani.
Ideje lenne egybeolvasztani is a frekvenciákat hálózatba kapcsolással, vagy még inkább vételkörzet-bővítéssel, mert ennek így semmi értelme. Autorádióban pedig lehetetlen Kaposváron hallgatni, mert ugyan váltogat a 88.0, 98.7 és 98.9 közt és még a minőség sem rossz, de mindegyiken teljesen más a műsor.
 #108740  Szerző: Attis

adminisztrator írta:A 88.0 úgy túl van vezérelve, hogy majdnem felrobban a hifi, ha odatekerek. :)
Műsorvezetés, hírek nincs, ellenben van 2-3 perc csend a számok között.
A 98,7-en is csak zenék vannak, de ott legalább nincsenek szünetek a zenék között.
Szerk.: most már itt is sok a csönd...
 #108429  Szerző: Nickman

adminisztrator írta:
Ivoa írta:Soha nem hallottam vagy láttam így leírva :D
Tudom, most találtam ki.

Két kérdésm van, hallható valami változás a szóban forgó frekvenciákon? Lehet-e rosszabb nevet adni egy rádiónak, mint W-FM?
Nincs semmi hallható változás. Úgyanúgy N-Joy Rádió-t mondanak a szignálokban. (88.0 Marcali)
 #108426  Szerző: markfelt

Ivoa írta:Soha nem hallottam vagy láttam így leírva :D
Tudom, most találtam ki.

Két kérdésm van, hallható valami változás a szóban forgó frekvenciákon? Lehet-e rosszabb nevet adni egy rádiónak, mint W-FM?
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 62