RADIOSITE Fórum

• Rádió 60 - Hatvan - 92.4 MHz

#58450  Szerző: tökibogyó

Ma belehallgattam énis egy picikét, hát ez nagyon nem az én zenei világom :lol:
Kocsiban pontosan 92.4en jött.

Szerintem ezek csak tesztelgetnek, hiszen se reklám, se szlogen..
 #58428  Szerző: padi007

tomi60 írta:
padi007 írta:Végre sikerült hallgatnom a Zagyvan rádiót! Ezért egy régebbi hozzászólásomat azzal kell módosítsam, hogy a padláson lévő antennával a hifi toronyban tudtam hallgatni! (azért hallottam akkor sistergést, mert az én hifimhez elég közel van a számítógép, és ez zavarja a monoban fogható adásokat, így ki kell húznom a számítógépet )
Így a megfigyeléseim:
Jó zenék mentek, igaz hiányoltam a magyar slágereket! De ha az ilyen típusú külföldi slágerekhez még hozzátesznek magyar slágereket is az jó lenne! De így se volt rossz!
Sajnos a zenék alatt voltak zajok, és nem hangzott el a zenék közben a rádió neve! Ha változik valami írjatok!:-)
Örülök,hogy sikerült neked is elkapni a Zagyvant!Nálad pontosan a 92.4 MHz-n jött az adás vagy kissé arrébb kellet hangolni,hogy tudd hallgatni?Nálam a 92.45 MHz-n jön valamiért!
A 92,4 Mhz-en jött az adás nálam!
 #58408  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #58407  Szerző: tomi60

Valami nagyon bezavarja ,most az adást néhány perce! Egyszerre két adást is hallani,de mindkettő borzalmasan szól!
 #58405  Szerző: tomi60

padi007 írta:Végre sikerült hallgatnom a Zagyvan rádiót! Ezért egy régebbi hozzászólásomat azzal kell módosítsam, hogy a padláson lévő antennával a hifi toronyban tudtam hallgatni! (azért hallottam akkor sistergést, mert az én hifimhez elég közel van a számítógép, és ez zavarja a monoban fogható adásokat, így ki kell húznom a számítógépet )
Így a megfigyeléseim:
Jó zenék mentek, igaz hiányoltam a magyar slágereket! De ha az ilyen típusú külföldi slágerekhez még hozzátesznek magyar slágereket is az jó lenne! De így se volt rossz!
Sajnos a zenék alatt voltak zajok, és nem hangzott el a zenék közben a rádió neve! Ha változik valami írjatok!:-)
Örülök,hogy sikerült neked is elkapni a Zagyvant!Nálad pontosan a 92.4 MHz-n jött az adás vagy kissé arrébb kellet hangolni,hogy tudd hallgatni?Nálam a 92.45 MHz-n jön valamiért!
 #58389  Szerző: padi007

Végre sikerült hallgatnom a Zagyvan rádiót! Ezért egy régebbi hozzászólásomat azzal kell módosítsam, hogy a padláson lévő antennával a hifi toronyban tudtam hallgatni! (azért hallottam akkor sistergést, mert az én hifimhez elég közel van a számítógép, és ez zavarja a monoban fogható adásokat, így ki kell húznom a számítógépet )
Így a megfigyeléseim:
 #58383  Szerző: LuciFerko

tomi60 írta:Kár,hogy ők ezzel nincsenek tisztában!
pedig illene, mert a tisztelt hatóság harap ezért. Tartani kell a 75 khz löketet, és ezen felül a 3 dBr-t.
 #58382  Szerző: tomi60

Kár,hogy ők ezzel nincsenek tisztában!
 #58381  Szerző: LuciFerko

tomi60 írta:Ma újra elkezdett sugározni a Zagyvan,már saját zenei összeállítás megy!Délelőtt barkácsoltak valamit a stúdióban és az antennát is le cserélték,úgy láttam egy teljesen újra!Most sokkal jobb a vétel ,de a zene alatt még mindig van egy halk gerjedő zúgás és a mélyebb hangoknál kicsit torz a zene!Ennek ellenére hallgatható!
túl van modulálva az adó, földhurkos valami Kép
 #58380  Szerző: tomi60

Ma újra elkezdett sugározni a Zagyvan,már saját zenei összeállítás megy!Délelőtt barkácsoltak valamit a stúdióban és az antennát is le cserélték,úgy láttam egy teljesen újra!Most sokkal jobb a vétel ,de a zene alatt még mindig van egy halk gerjedő zúgás és a mélyebb hangoknál kicsit torz a zene!Ennek ellenére hallgatható!
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30