RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#167175  Szerző: noartist

djlacee írta:Pár év alatt kinyírtam egy Tchibo, egy Behringer, egy Tascam és egy Silvercrest (mondjuk ezt családtag) fejhallgatót. Most olyat keresek, ami jól is szól, jól is néz ki. AKG és Beyerdynamic között filózom, de az AKG-kkal az a gondom, hogy, hát hogy is mondjam... rondák... A rádióstúdiónkban is ez a két márka van egyébként. Megéri 15k-ért egy Beyerdynamic, vagy 1-2 év alatt az is szétmegy, lehetőleg a 3,5mm-es jack aljzat környékén?

PS: bezzeg a kb 10 éves tesco-s TECHNIKA fejhallgató szól rendesen... Mindig erre kell visszatérnem, amikor kihal egy normális fejhallgatóm :(
Az AKG kimagasló márka volt.
Ma már inkább úgy hivatkoznak rá, mint közepes minőség mocsok drágán.
Mondjuk, csodát ne nagyon várj tartósság terén egyik márkától sem...
 #167173  Szerző: Csongii

Sennheiser-rel még nem próbálkoztál? Azok is jók.
 #167172  Szerző: djlacee

Pár év alatt kinyírtam egy Tchibo, egy Behringer, egy Tascam és egy Silvercrest (mondjuk ezt családtag) fejhallgatót. Most olyat keresek, ami jól is szól, jól is néz ki. AKG és Beyerdynamic között filózom, de az AKG-kkal az a gondom, hogy, hát hogy is mondjam... rondák... A rádióstúdiónkban is ez a két márka van egyébként. Megéri 15k-ért egy Beyerdynamic, vagy 1-2 év alatt az is szétmegy, lehetőleg a 3,5mm-es jack aljzat környékén?

PS: bezzeg a kb 10 éves tesco-s TECHNIKA fejhallgató szól rendesen... Mindig erre kell visszatérnem, amikor kihal egy normális fejhallgatóm :(
 #167144  Szerző: pébégáz

LuciFerko írta:
pébégáz írta:Nekem a Katolikus Rádió utolsó KH adásáról készült videó hangját némították le. Ráadásul az nem is tartalmazott képet, csak hangot, így teljesen értelmét vesztette.
A zene miatt?
Nem tudom, miért némították. A zene, ami volt benne, az Haydn No. 45 fisz moll búcsúszimfoniája,meg a végén az Isten hazánkért...
 #167141  Szerző: altermanus

#167138  Szerző: altermanus

LuciFerko írta:
altermanus írta:Na Jó! úgy döntöttem, elegem lett a youtube-ból... 3 éves Showder Klub előzetesek voltak fent... erre felfüggesztették a fiókomat... :unott: rohadjanak meg... miért nem tudnak olyanok lenni, hogy írnak, hogy ,,jobb lenne törölni" erre jelentik a profilt... most legalább ezzel sem kell törődnöm...
Konkrétan ki jelentette? Amúgy Dailymotion... Minden zenét tartalmazó DX videót és egyebet oda rakok már...

Amúgy egy iskolai videót is töröltek, amin a gyerkek által készített "kampányfilm" volt a Diák király választásra. Bele volt vágva egy jelenet egy sorozatból. Az igazgatóhelyettes olyan 2 oldalas levelet írt nekik, hogy ha azt a YT központjában átfuttatják a Google Translaten, elszégyeli magát a gép.
3 darab előzetes volt aztán jelentették... nem volt 20 másodperces... már én is oda töltök RTL Hiradót, mindent...
 #167134  Szerző: LuciFerko

pébégáz írta:Nekem a Katolikus Rádió utolsó KH adásáról készült videó hangját némították le. Ráadásul az nem is tartalmazott képet, csak hangot, így teljesen értelmét vesztette.
A zene miatt?
 #167133  Szerző: pébégáz

Nekem a Katolikus Rádió utolsó KH adásáról készült videó hangját némították le. Ráadásul az nem is tartalmazott képet, csak hangot, így teljesen értelmét vesztette.
 #167130  Szerző: LuciFerko

altermanus írta:Na Jó! úgy döntöttem, elegem lett a youtube-ból... 3 éves Showder Klub előzetesek voltak fent... erre felfüggesztették a fiókomat... :unott: rohadjanak meg... miért nem tudnak olyanok lenni, hogy írnak, hogy ,,jobb lenne törölni" erre jelentik a profilt... most legalább ezzel sem kell törődnöm...
Konkrétan ki jelentette? Amúgy Dailymotion... Minden zenét tartalmazó DX videót és egyebet oda rakok már...

Amúgy egy iskolai videót is töröltek, amin a gyerkek által készített "kampányfilm" volt a Diák király választásra. Bele volt vágva egy jelenet egy sorozatból. Az igazgatóhelyettes olyan 2 oldalas levelet írt nekik, hogy ha azt a YT központjában átfuttatják a Google Translaten, elszégyeli magát a gép.
 #167129  Szerző: altermanus

Na Jó! úgy döntöttem, elegem lett a youtube-ból... 3 éves Showder Klub előzetesek voltak fent... erre felfüggesztették a fiókomat... :unott: rohadjanak meg... miért nem tudnak olyanok lenni, hogy írnak, hogy ,,jobb lenne törölni" erre jelentik a profilt... most legalább ezzel sem kell törődnöm...
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 541