RADIOSITE Fórum

• Informatika

#165086  Szerző: kukac

LuciFerko írta:
nyikolaj írta:A Virtual Box feltelepül,csak nem tud futni a gépemen. De mások azt mondják,hogy mennie kell a VHS digatalizálómnak a Win 7-en is..olyan nincs,hogy csak az XP-n fut! Nos..én eddig csak hibákat tapasztaltam..
Kezdem előlről. Felbontottam a csomagomat..ami tartalmazott egy Video001 Wireless Camera Receiver - Video002 USB 2.0 DVR Quick Installation márkájú/nevezetű vhs digatalizálót. Kaptam mellé egy telepítő cd-t is,és egy tájékoztató kisfüzetet,amiben ábrákkal,rajzokkal adnak tájékoztatást,hogy mi a teendő amikor berakom a cd-t.Amikor berakom a cd-t és futtatni kezdem...egyáltalán de egyáltalán köszönő viszonyba sincs a leírtakkal. Lényegében nem is fut..csak feltelepül. Amikor a készüléket USB-vel csatlakoztatom a géphez,, a sz.gépem azonnal felismeri a digitalizáló készüléket. Jelzi,hogyUSBtv 007! Ekkor elkezd keresni illesztőprogramot...de végül neme talál! Így aztán piros X! És innentől kezdve vagyok elakadva.Eleve azt nem értem,hogy az a hülye cd miért nem települ úgy ahogy kel!
Próbáld meg eszközkezelőből feltelepíteni, betallózni a CD-t és szétnézni rajta. Saját lemez... opció kell!
or just RTFM!..
 #165079  Szerző: LuciFerko

nyikolaj írta:A Virtual Box feltelepül,csak nem tud futni a gépemen. De mások azt mondják,hogy mennie kell a VHS digatalizálómnak a Win 7-en is..olyan nincs,hogy csak az XP-n fut! Nos..én eddig csak hibákat tapasztaltam..
Kezdem előlről. Felbontottam a csomagomat..ami tartalmazott egy Video001 Wireless Camera Receiver - Video002 USB 2.0 DVR Quick Installation márkájú/nevezetű vhs digatalizálót. Kaptam mellé egy telepítő cd-t is,és egy tájékoztató kisfüzetet,amiben ábrákkal,rajzokkal adnak tájékoztatást,hogy mi a teendő amikor berakom a cd-t.Amikor berakom a cd-t és futtatni kezdem...egyáltalán de egyáltalán köszönő viszonyba sincs a leírtakkal. Lényegében nem is fut..csak feltelepül. Amikor a készüléket USB-vel csatlakoztatom a géphez,, a sz.gépem azonnal felismeri a digitalizáló készüléket. Jelzi,hogyUSBtv 007! Ekkor elkezd keresni illesztőprogramot...de végül neme talál! Így aztán piros X! És innentől kezdve vagyok elakadva.Eleve azt nem értem,hogy az a hülye cd miért nem települ úgy ahogy kel!
Próbáld meg eszközkezelőből feltelepíteni, betallózni a CD-t és szétnézni rajta. Saját lemez... opció kell!
 #165078  Szerző: nyikolaj

A Virtual Box feltelepül,csak nem tud futni a gépemen. De mások azt mondják,hogy mennie kell a VHS digatalizálómnak a Win 7-en is..olyan nincs,hogy csak az XP-n fut! Nos..én eddig csak hibákat tapasztaltam..
 #165067  Szerző: Gr3g0ry

nyikolaj írta:Köszi a segítségeteket! Próbáltam a virtuális boxot telepíteni... de a legvégén a START opciónál mindig hibákat észlel! XP telepítő cd-m most nagyon nincs. Így hát potyára vettem a digitalizáló készüléket!
Milyen hibákat?
 #165055  Szerző: Csongii

Az Oracle VM Virtualboxa nem indul el!? :o
 #165016  Szerző: nyikolaj

Köszi a segítségeteket! Próbáltam a virtuális boxot telepíteni... de a legvégén a START opciónál mindig hibákat észlel! XP telepítő cd-m most nagyon nincs. Így hát potyára vettem a digitalizáló készüléket!
 #164906  Szerző: joe

Be kellene valahogy azonosítani a benne lévő chippset-et és keresni hozzá egy másik gyártó azonos chippel épített eszközének driverét
STK1150-hez:
https://www.sabrent.com/download/usb-av ... s-drivers/
UTV007-hez:
http://drivers.softpedia.com/get/TV-Tun ... 2112.shtml
...ezen kívül, könnyen lehet, hogy az eszközkezelőben kézzel kell a drivert felrakni, de működhet a dolog...rögzítő szoftvernek akár VLC-t is lehet használni, ha a CD-n lévő nem futna Win7 alatt XP SP3 kompatibilis módban...
Joe
 #164905  Szerző: Gr3g0ry

nyikolaj írta:Az illesztőprogramoknál lesznek gondok. Nem kompatibilis.
Eszközkezelő>Számítógép-névre jobb egérgomb>Hardver hozzáadása.
Tovább>Manuális(kézi) telepítés kijelöl majd tovább>Egyszerűen Tovább>Lemezről(gomb) majd tallózd ki *.Inf fájlt,és telepíted.Ha nem működik akkor próbáld meg egy másikkal,és így tovább(próbáld végig bátran,hiba esetén nem fog folytatódni).
 #164861  Szerző: frekivadasz

Ha a neten sem lelsz hozzá win7-hez való illesztőprogramot, akkor első körben lehet próbálkozni egy virtualboxba telepített XP-vel. Ha ez sem segít, akkor marad a tiszta XP telepítés.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 330