Kedves Mindenki!
Baromira Díjaznám, én is mint "laikus" olvasó, hallgató, ha ez ebben a formába nem itt, nem így folytatnátok, sőt mi több hagyátok abba! Mint szakmabeli pedig bosszant, mert egyik felet sem értem, az említett rádiót sem (mert mindenki tudja hogy nehéz, más részről én nem magyarázkodnék folyamatosan, régen rossz ha magyarázni kell, bizonygatni bármit is) más részről a hallgatókat vagy sima hozzá szólókat, értem én hogy ez vagy az nem tetszik, de nem ez a formája, persze véleménye legyen mindenkinek és adjon is hangot, de ami itt megy a túlmutat mindenen. Jelenleg azt látom, hogy gyűlölködés és bizonygatási hadjárat megy:) Az az erőt ha a rádió struktúrába, oldalba stb ölné a rádió, mint energia, már nem itt járnának! Szerintem nem ez a mondja, ha kritika akkor legyen építő jellegű:) Más részről akinek FM engedélye van (az az saját játszó tere), első körben szolgája a hallgatókat ,más részről az FM nem Nő minden bokorban, becsülje meg ha már van, FM hez méltóan munkálkodjon! Mert ennyi erővel netes rádió is lehet és akkor kevesebb a macera!
"Az életben nem az a valós amit annak gondolsz, hanem az ami veled történik"