RADIOSITE Fórum

• Code FM - Miskolc - 88.7 MHz

#67746  Szerző: Johnny

newmjoel írta:
Johnny írta:
newmjoel írta:
Erről van szó!
Köszönöm kedves Obladioblada!
üdv.
Ne arról legyen szó ki jelentkezik a rádiódba...hanem hogy miért kell csalni a hallgatottsági adatokkal!
6 gépről 208 csatlakozást generálni
Nem csalunk! A net amúgy sem mérvadó!!! Vagy az bánt, hogy 2 év alatt ezt ti nem tudtátok elérni?
Nem kell arcoskodni, meg cinikusnak lenni mert szánalmas.
Inkább intézd el hogy a http://www.rtvstat.hu -n legyen rendes grafikonja a sulirádiódnak és akkor kiderül az igazság, sőt még össze is hasonlíthatod a Eper adatával.
 #67745  Szerző: Fox21

Kedves Mindenki!

Baromira Díjaznám, én is mint "laikus" olvasó, hallgató, ha ez ebben a formába nem itt, nem így folytatnátok, sőt mi több hagyátok abba! Mint szakmabeli pedig bosszant, mert egyik felet sem értem, az említett rádiót sem (mert mindenki tudja hogy nehéz, más részről én nem magyarázkodnék folyamatosan, régen rossz ha magyarázni kell, bizonygatni bármit is) más részről a hallgatókat vagy sima hozzá szólókat, értem én hogy ez vagy az nem tetszik, de nem ez a formája, persze véleménye legyen mindenkinek és adjon is hangot, de ami itt megy a túlmutat mindenen. Jelenleg azt látom, hogy gyűlölködés és bizonygatási hadjárat megy:) Az az erőt ha a rádió struktúrába, oldalba stb ölné a rádió, mint energia, már nem itt járnának! Szerintem nem ez a mondja, ha kritika akkor legyen építő jellegű:) Más részről akinek FM engedélye van (az az saját játszó tere), első körben szolgája a hallgatókat ,más részről az FM nem Nő minden bokorban, becsülje meg ha már van, FM hez méltóan munkálkodjon! Mert ennyi erővel netes rádió is lehet és akkor kevesebb a macera!
 #67743  Szerző: newmjoel

Johnny írta:
newmjoel írta:
Obladioblada írta:Be kellene már fejezni, mert lassan érdektelenségbe fordul az egész szájbakaratézott topic... Régen ez egy jó kis szakmai fórum volt, ahol a hozzáértő 14 évesek verhették magukat tonnaszám, de ma már ez sincs. A Crazy-t pedig hagyjuk már békén, elférnek a piacon, és van náluk sokkal szarabb (nem kell messzire menni) Miskolcon is... Vihar a biliben.
Erről van szó!
üdv.
Ne arról legyen szó ki jelentkezik a rádiódba...hanem hogy miért kell csalni a hallgatottsági adatokkal!
6 gépről 208 csatlakozást generálni
Nem csalunk! A net amúgy sem mérvadó!!! Vagy az bánt, hogy 2 év alatt ezt ti nem tudtátok elérni?
 #67741  Szerző: Johnny

newmjoel írta:
Obladioblada írta:Be kellene már fejezni, mert lassan érdektelenségbe fordul az egész szájbakaratézott topic... Régen ez egy jó kis szakmai fórum volt, ahol a hozzáértő 14 évesek verhették magukat tonnaszám, de ma már ez sincs. A Crazy-t pedig hagyjuk már békén, elférnek a piacon, és van náluk sokkal szarabb (nem kell messzire menni) Miskolcon is... Vihar a biliben.
Erről van szó!
üdv.
6 gépről 204 csatlakozást generálni
 #67736  Szerző: TG

Moderálva!

Az intézkedést a Szabályzat - Felhasználási feltételek 3. és 5. pontjának megsértése, valamint az Egyéb tudnivalók 4. pontja indokolta.

A felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1

SzD
 #67699  Szerző: newmjoel

Erről van szó!
üdv.
 #67698  Szerző: djlacee

Egyébként miről van szó?
 #67697  Szerző: Obladioblada

Be kellene már fejezni, mert lassan érdektelenségbe fordul az egész szájbakaratézott topic... Régen ez egy jó kis szakmai fórum volt, ahol a hozzáértő 14 évesek verhették magukat tonnaszám, de ma már ez sincs. A Crazy-t pedig hagyjuk már békén, elférnek a piacon, és van náluk sokkal szarabb (nem kell messzire menni) Miskolcon is... Vihar a biliben.
 #67693  Szerző: newmjoel

TG írta:Normális helyeken ezt kiszűrik:
Részletes információk - Crazy FM
Helyezés a teljes listában: 117.
Hallgatók most: 8
Szerveren elért legtöbb hallgató: 209

Hiába csal, mert a streamstat például csak a különböző ip-ket nézi.
Amúgy nem is értem mi értelme van csalni a netes hallgatottságban..azzal nem lehet reklámot eladni..aki ért hozzá az meg csak kineveti...
Kedves TG!

Nem értem a hozzá állásod a dolgokhoz, két hete még a Crazy-nél szerettél volna dolgozni most meg pocskondiázol minket.
Tényleg nem értelek, de ez legyen a te dolgod.....
Üdv.
 #67678  Szerző: Numark

hangya írta:Jelöljetek ismerősnek a Facebook-on,Rádió Hangya néven vagyok ott megtalálható.
És oda lesz minden anyag kitéve a Crazy-ről :yeah:
Nem félsz te egy feljelentéstől? Ez már elég kemény rágalmazás amit te folytatsz ebben a topikban, valamint a világhálón.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 41