RADIOSITE Fórum

• RTL Magyarország (RTL, RTL KETTŐ, RTL HÁROM, Cool TV, RTL Gold, Film+, Muzsika TV, Sorozat+)

#128956  Szerző: LazlowHUN

Most olvastam a hvg.hu-n:
Jön az RTL+ tévécsatorna

2014. március 8. Hír24

Az RTL II után hamarosan megkezdi adását az RTL+, mely egy korábbi televízió csatorna új nevét és arculatát takarja –tudta meg a Hir24.hu.

13 Like

Május 1-től a Prizma TV-t váltja le az RTL+, mely a névújítás mellett vadonatúj arculatot is kap.

Az RTL 3 névválasztás szempontjából nem jöhetett szóba, ugyanis az már foglalt, így született meg az RTL+, mely a Prizma TV-t hivatott leváltani.

Az RTL+ kínálatát humor, romantika, saját gyártású műsorok és sikersorozatok jellemzik majd.
 #128933  Szerző: bd95

Roger írta:
adminisztrator írta:és mi lesz az?
Kép ;)
Aha, szóval ez egy ilyen RTL2 2.
Viszont érdekes, hogy viszi tovább az RTL2 arculatot, ahogy látom. Vajon a többi is kap belőle? (az anyacsatorna nyilván nem, hiszen most váltottak arculatot... ;) )
 #128701  Szerző: markfelt

"van különbség aurél faszlóbálása között, meg eközött a faszlóbálás között" (valamelyik szereplő, aki lány, valóvilág)

épp az rtl2-re kapcsoltam, és meghallottam ezt, miután az egyik fiú szereplő a heréit és tangával fedett péniszét a villa nappalijában odadörgölte mások arcához, majd nyugtáztam, hogy nincs olyan, hogy abszolút mélypont.
 #128694  Szerző: djlacee

mihalylovics írta:
Tavasszal kívül-belül megújul a Prizma TV. Nemcsak új nevet kap, ami még inkább kifejezi, hogy mely csatornacsaládhoz tartozik
Lehet, hogy roppant kreatív módon RTL3? :D
Az már van, a párhuzamosan 3 csatornán futó reklámblokkot hívják így
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 199