RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#157871  Szerző: RatFM

asr27 írta: ez itthon, jelenleg lehetetlen.
Erre ez a vicc aktuális !

Meghal a cigány, a túlvilágon találkozik Kádár elvtárssal.
Kádár megkérdi:
- Te cigány, mikor volt jobb élni? Mostanában vagy az én időmben?
- A te idődben a politikusok politizáltak, a munkások dolgoztak a romák meg loptak. Mostanában meg a politikusok lopnak, a munkások politizálnak és bazzeg, azt akarják, hogy én dolgozzak!

Ha mindenki a dolgát tenné nem itt tartanánk !
 #157870  Szerző: markfelt

asr27 írta:
admin írta:Ha gondoskodna az ország, amiben élnek, nem lenne erre szükség.
de nekünk semmi közünk már hozzájuk. Soknak a gyereke már nem is tud magyarul.
Nem ide adóznak, én a szavazati jogot is megvonnám tőlük.
Ez valóban maradjon csak a politika karámban, please.
 #157869  Szerző: asr27

RatFM írta:
asr27 írta:de nekünk semmi közünk már hozzájuk. Soknak a gyereke már nem is tud magyarul.
Mi lenne ha a politikát végre tudnád mellőzni és nem mindenben ezt látni ???
ez itthon, jelenleg lehetetlen.
 #157868  Szerző: RatFM

asr27 írta:de nekünk semmi közünk már hozzájuk. Soknak a gyereke már nem is tud magyarul.
Mi lenne ha a politikát végre tudnád mellőzni és nem mindenben ezt látni ???
 #157866  Szerző: asr27

admin írta:Ha gondoskodna az ország, amiben élnek, nem lenne erre szükség.
de nekünk semmi közünk már hozzájuk. Soknak a gyereke már nem is tud magyarul.
 #157864  Szerző: markfelt

Ha gondoskodna az ország, amiben élnek, nem lenne erre szükség.
 #157862  Szerző: asr27

admin írta:
noartist írta:
monoszkop írta:http://felvidek.ma/2016/08/a-hataron-tu ... -olimpiat/

"A középhullámon történő adás megszokott 22.30 órai befejezését a közvetített sportversenyekhez igazítják."
Ja gondolom max 0:10-ig. Az Ah diszpécsere sem tudott egyértelmű választ adni. Bár lehet, hogy a hajnali versenyeket is adják kh-n, de lehet, hogy az már rettentően "megterhelné" szegény mtva költségvetését... A tv-ért mindent, a rádió meg le van sz@arva. Mondjuk az egyesülés óta ez a tendencia, úgyhogy nem meglepő csak visszás.
Miért hullatnánk könnycseppeket, hogy nem tudjuk az olimpiát hallgatni (!!!) középhullámon?
Ugyan már. 2016-ot írunk, aki szeretné követni az olimpiát, minimum egy Videoton Color Star tévével rendelkezik.
Pénzkidobás emiatt fogyasztani az áramot.
Elolvastad a cikket? Éppen az a probléma, hogy a határon túli magyaroknak nem férhető hozzá máshogy magyarul az olimpia, mint a Kossuth Rádión.
nem kell velem egyetérteni, de én úgy gondolom:
A határon túli magyaroknak gondoskodjon a saját országuk, ahova adóznak, hogy hozzáférhető legyen az olimpia magyarul.
Így is túl sok támogatást, lehetőséget kapnak a magyar kormánytól.
 #157861  Szerző: mikrofonos

Oké bocsi, közben én is végiggondoltam a dolgot. Itt nem csak nyelvi kérdésről van szó, hanem arról is, hogy minden ország a saját nemzeti szemszögéből adja az olimpiai eseményeket. Tehát a magyar vonatkozású ügy nem biztos belekerül mondjuk a Szlovák Tv/rádió programjába.
Megjegyzem ezzel én is így vagyok Németországban, mert nálam a kábeltv-n egyedül fogható Duna nem fog olimpiát adni, (műholdvevőt ide nem lehet felszerelni) tehát marad az ARD/ZDF ők viszont persze, hogy német szemszögből közvetítenek. Vagyis marad a neten a Kossuth.
 #157860  Szerző: markfelt

noartist írta:
monoszkop írta:http://felvidek.ma/2016/08/a-hataron-tu ... -olimpiat/

"A középhullámon történő adás megszokott 22.30 órai befejezését a közvetített sportversenyekhez igazítják."
Ja gondolom max 0:10-ig. Az Ah diszpécsere sem tudott egyértelmű választ adni. Bár lehet, hogy a hajnali versenyeket is adják kh-n, de lehet, hogy az már rettentően "megterhelné" szegény mtva költségvetését... A tv-ért mindent, a rádió meg le van sz@arva. Mondjuk az egyesülés óta ez a tendencia, úgyhogy nem meglepő csak visszás.
Miért hullatnánk könnycseppeket, hogy nem tudjuk az olimpiát hallgatni (!!!) középhullámon?
Ugyan már. 2016-ot írunk, aki szeretné követni az olimpiát, minimum egy Videoton Color Star tévével rendelkezik.
Pénzkidobás emiatt fogyasztani az áramot.
Elolvastad a cikket? Éppen az a probléma, hogy a határon túli magyaroknak nem férhető hozzá máshogy magyarul az olimpia, mint a Kossuth Rádión.
 #157859  Szerző: mikrofonos

Gondolom a szomszéd országok médiája is adja az olimpiát.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 167