RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#6433  Szerző: paradigm

Tiszta remek ez a fórum. Írnak valamit, aztán az ki lesz törölve. És pisloghatok miről maradtam le. Ha kivágtok is innen, akkor is leírom: kicsit túlbuzgóak a moderátorok.
 #6432  Szerző: rsite1

Utolsó pár hsz. törölve.
 #6406  Szerző: paradigm

Valaki megtekerte a FWD PWR gombot?
 #6404  Szerző: tomazo

de furcsákat hallottam ma... zavar van az eröben a 92.4-en? ezt ugye nem lehet itt kitárgyalni... ?
 #6248  Szerző: VidámSrác

nyikolaj írta:És ahhoz nagyot kellene álmodni,hogy az EPER kerrádio legyen?Tudom nem olyan egyszerű,na de még is. :roll:
nagyot! nagyon nagyot! olyan nagy álom nincs is! :lol: :lol: :lol:
 #6237  Szerző: paradigm

Addig meg lehet a trombitafetisisztáknak winamppal bővíteni a vételkörzetet vidéken.
 #6232  Szerző: mg

egyszer majd, frekvenciamoratórium lejárta után, talán új médiatörvénnyel (bár a tervezet finoman szólva sem szimpatikus), talán már digitálisan, talán. lehetni lehet minden.
 #6231  Szerző: nyikolaj

Ok értem,csak ha kerrádio lenne,akkor a vételkörzetnek is bővülnie kell.Igy Miskolc környékén is hallhato lenne az EPER.De ez csak fantázia. :)
 #6230  Szerző: paradigm

Jogilag nem lehetséges. Legalábbis a frekvenciapályázatnak része egy nyilatkozat, mely valami olyasmit tartalmaz, hogy Alulírott xy kijelentem,hogy a xyz által üzemeltett xyz megnevezésú állomás műsorszolgáltatási jogosultsága teljes időszakában közműsorszolgáltató státuszban kíván működni.

Amúgy meg kereskedelmi maga a produktum amit hallasz. Semmi olyat nem találsz benne, amire azt lehetne mondani, hogy közszolgálati. Hacsak nem lyukadunk ki oda, hogy a zene közszolgálat, de ezt a petőfinek sem sikerült elhitetni a testülettel.
 #6229  Szerző: nyikolaj

És ahhoz nagyot kellene álmodni,hogy az EPER kerrádio legyen?Tudom nem olyan egyszerű,na de még is. :roll:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 45