RADIOSITE Fórum

• Informatika

#63039  Szerző: Szd96

Kép
Nem is olyan rossz :)
 #62542  Szerző: ropi21

javaslatként: IE-ben ellenőrizd, hogy nincs-e bekapcsolva a kapcsolat nélküli munka (azaz ha megnyitsz egy IE-t, betölt-e bármit)
[ugyanis annak a beállításait veszi alapul ez a rakás szerencsétlenség]
 #62458  Szerző: mimi

Chester írta:Igen, nemtudom mi történt... Van h belép 1 2 mp, majd kidob, újraindul v be se lép...
Ha ad hibakódot, guglizd meg.
 #62457  Szerző: Zoshi

Igen, nemtudom mi történt... Van h belép 1 2 mp, majd kidob, újraindul v be se lép...
 #62456  Szerző: Cicoo

Engem azért nem engedett be legutóbb az MSN, mert elállítódott a gépemen az óra..
 #62455  Szerző: mimi

Chester írta:Sziasztok. Nekem kb 1 órája nem megy a Windows Live Essentiallal az msn bejelentkezés. Nektek megy?
Rendesen be van állítva a dátum a gépeden? (az a leggyakoribb hiba)
 #62452  Szerző: Zoshi

Sziasztok. Nekem kb 1 órája nem megy a Windows Live Essentiallal az msn bejelentkezés. Nektek megy?
 #61973  Szerző: LuciFerko

Gyurii91 írta:
LuciFerko írta:nah. Win7-et akarok telepíteni a toshiba notimra. NEM buharált verzió. A fájlok kicsomagolása résznél mindíg megáll 84%-nál. De nem fagy le, mert a DVD dolgozik, meg ég a "vinyó led" is. De eltelt 1 óra és nem megy tovább. De DVD pörög. Amúgy nehezen indult el mert azt mondta "egy fájl sérült vagy hiányzik". Frissen kiírt karcmentes DVD. Mi a fene van? Unokahúgom 5 éves HP-jára csont nélkül felment!
Partíciókat töröld, és oszd ki újra, úgy telepítsd, hátha bejön... ;)
BIOS frissítés után felment :punch:
tesztnek feltettem a másik partícióra, de.... Pl hangkártyánál nem tudom vezérelni normálisan honnan vegyen fel; míg xp alatt ott van, hogy sztereó keverő vagy mikrofon...
 #61704  Szerző: Zoshi

Sziasztok.

Azt hogycsinálom meg, hogy a két hangkártya egyszerre szóljon? Úgyértem ha bedugok egy hangszórót (2.0) az egyikbe és egy másikat a másik hangkariba akkor mindkétcucc szóljon?
az egyik integrált a másik nem.

Köszönöm a válaszokat. :)
  • 1
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 330