RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#81519  Szerző: akos9277

Jani98 írta:
Nightman írta:Telefoncsere előtt állok,és vmi olyan kütyüt szeretnék,aminek minimum olyan érzékeny a rádió vevője,mint a sony ericssony k,g,és w szériái voltak. Mivel erről egyetlen tesztben sem írnak,gondoltam hátha van vkinek xperia x10 mini-je,mert az tetszik idáig,és ha van,megköszönném ha lefirkantaná,milyen erős a rádiója...? Köszi..
X10-et ne vegyél!!!!egy rakás sz*r!(Már elnézést :blush: )
Az enyém két nap után teljesen meghalt,a szervízben azt mondták,hogy teljesen kész van,cserélni kell.Jó,kicseréltettem egy másikra.És kapásból lefagyott,a bekapcsoláskor.
A T-Mobile-nál ezúttal visszakértem a pénzemet,és vettem egy használt Samsung SGH L-700-ast,jó állapotút.Kutya baja sincs,egy csomó ismerősömnek bevált,van,akinek 3 éves,de még nem volt baja.Jah,és az FM rádiója egy angyal :) Nagyon jóóóóóó :roll:
Na,ezért maradok én a 'butatelefonoknál.' :) :) :) http://www.telefonguru.hu/keszulekek/ke ... g_L700.asp
Vaterán vettem 15.000-ért,sérülésmentesen.(a tulaja nem használta,a dobozában állt 1 évet....)
Szóval...gondold meg :) Ha mégis az okostelefonoknál akarsz maradni,akkor én is ajánlom a ZTE-t :)
Eddig még nem mondta senki nektek, hogy az xperia széria gyártáshibás? ajaj.... én a Telenoros ismerősömtől tudom, úgyhogy a Samsung Galaxy S mellett döntöttem.
 #81512  Szerző: noartist

Nightman írta:Telefoncsere előtt állok,és vmi olyan kütyüt szeretnék,aminek minimum olyan érzékeny a rádió vevője,mint a sony ericssony k,g,és w szériái voltak. Mivel erről egyetlen tesztben sem írnak,gondoltam hátha van vkinek xperia x10 mini-je,mert az tetszik idáig,és ha van,megköszönném ha lefirkantaná,milyen erős a rádiója...? Köszi..
X10-et ne vegyél!!!!egy rakás sz*r!(Már elnézést :blush: )
Az enyém két nap után teljesen meghalt,a szervízben azt mondták,hogy teljesen kész van,cserélni kell.Jó,kicseréltettem egy másikra.És kapásból lefagyott,a bekapcsoláskor.
A T-Mobile-nál ezúttal visszakértem a pénzemet,és vettem egy használt Samsung SGH L-700-ast,jó állapotút.Kutya baja sincs,egy csomó ismerősömnek bevált,van,akinek 3 éves,de még nem volt baja.Jah,és az FM rádiója egy angyal :) Nagyon jóóóóóó :roll:
Na,ezért maradok én a 'butatelefonoknál.' :) :) :) http://www.telefonguru.hu/keszulekek/ke ... g_L700.asp
Vaterán vettem 15.000-ért,sérülésmentesen.(a tulaja nem használta,a dobozában állt 1 évet....)
Szóval...gondold meg :) Ha mégis az okostelefonoknál akarsz maradni,akkor én is ajánlom a ZTE-t :)
 #81503  Szerző: Fennec

Ha a rádió érzékenysége a fontos, ilyet vegyél. SE-okkal nincs tapasztalatom, jelen pillanatban ZTE Blade-em van, szerintem átlagosnak mondható a rádiója. (Csak azért írom, hogy ha mégis meggondolnád magad és ilyet vennél, mire számíts. :) )
 #81500  Szerző: Nightman

Telefoncsere előtt állok,és vmi olyan kütyüt szeretnék,aminek minimum olyan érzékeny a rádió vevője,mint a sony ericssony k,g,és w szériái voltak. Mivel erről egyetlen tesztben sem írnak,gondoltam hátha van vkinek xperia x10 mini-je,mert az tetszik idáig,és ha van,megköszönném ha lefirkantaná,milyen erős a rádiója...? Köszi..
 #81499  Szerző: Nightman

Nem,itt is a politikáról szól a mese,megy a harc a szavazókért.
 #81396  Szerző: DWC

rmihaly76 írta:Most, itt, 15 %-knyi szavazorol beszelsz.
egon2 írta: Mikor kapcsolják le az analóg földi sugárzást?
A lakosság 15%-át érintené az analóg földi sugárzás lekapcsolása!
Én meg nem vagyok biztos benne, hogy 15%, az a 15%.. Amúgy a dekódert meg miért kéne a rászorulóknak olcsón (ingyen) adni, mikor mondjuk az ingyen TANKÖNYVET se mindenhol kapták meg.. Meg azt hiszem, vannak olyan emberek még, akik az ételre jobban rászorulnak, mint a TV nézésre, de sebaj. Kaja nincs, TV legyen. Az fontos. :gülü2: Ez meg már off.
 #81381  Szerző: asimov

Most, itt, 15 %-knyi szavazorol beszelsz.
egon2 írta: Mikor kapcsolják le az analóg földi sugárzást?
 #81377  Szerző: noartist

egon2 írta:Pár éve,még arról volt szó,hogy 2011.December 31.én lekapcsolják az Analóg TV adást Magyarországon,és a földi sugárzás is átáll a digitálisra!Azaz 7 csatornát 1 szoba antennával lehetne fogni.
De ugye a világ válság miatt,ez most kitolódik.
Mikor kapcsolják le az analóg földi sugárzást?
Tehát nem értem mért nem lehet most kivitelezni!
A dekódert meg a rászoruló családok megkapnák ingyen,vagy nagyon kedvezményes áron!
Valószínűleg Magyarország lesz az utolsó,akik lekapcsolják :lol: Én meg vagyok elégedve a MinDig TV-vel,az új,dekóderes tévénken kipróbáltam,egy egyszerű,jelerősítős szobaantennával fogni lehet. (A szobaantenna: http://www.argep.hu/popup.asp?pid=13904 ... 001&foto=1 ) Bár,szégyennek tartom,hogy az RTL,és a TV2 nem HD,ellentétben az M1-el,M2-vel,és a két Duna TV-vel :lol: :lol: :lol: :lol:
 #81375  Szerző: egon2

Pár éve,még arról volt szó,hogy 2011.December 31.én lekapcsolják az Analóg TV adást Magyarországon,és a földi sugárzás is átáll a digitálisra!Azaz 7 csatornát 1 szoba antennával lehetne fogni.
De ugye a világ válság miatt,ez most kitolódik.
Mikor kapcsolják le az analóg földi sugárzást?
Tehát nem értem mért nem lehet most kivitelezni!
A dekódert meg a rászoruló családok megkapnák ingyen,vagy nagyon kedvezményes áron!
 #81194  Szerző: Milán

Boldog Születésnapot LadoniczkiDani!
  • 1
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 542