RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#14429  Szerző: Flash

Szabi írta:Egy kérdés:
Viszonylag elég sűrűn szokott menni a Roxyn egy zene, a 2008-as Delirium Silence feldolgozás alapjaival. Azonban hót' más az egész, csak az alap ugyanaz, talán picit lassabb.

Valakinek esetleg nem rémlik a címe és az előadója?

Tudom, zenetopic, de az idejárók többet hallgatnak Roxy-t, mint a Zene topic nézelődői.
Chriss Ortega - Love Is Here
De nem tudom, ez milyen remix, azt Jovántól kéne megkérdezni. :D
 #14426  Szerző: MrG

Egy kérdés:
Viszonylag elég sűrűn szokott menni a Roxyn egy zene, a 2008-as Delirium Silence feldolgozás alapjaival. Azonban hót' más az egész, csak az alap ugyanaz, talán picit lassabb.

Valakinek esetleg nem rémlik a címe és az előadója?

Tudom, zenetopic, de az idejárók többet hallgatnak Roxy-t, mint a Zene topic nézelődői.
 #14414  Szerző: fofla

A Stationvoice elvileg így hang alapján Király Péter. Vagy 15 rádióban mond szignált. A Csabarádióban dolgozik.
 #14412  Szerző: djlacee

Jó ez, de tényleg a freki-név-szlogen hiányzik :) Amúgy meg zsír a hírek gumi ! :yes:
 #14404  Szerző: lacita

Kiváncsi vook mi lesz az új szlogen! :)
 #14403  Szerző: mlaszlo

Szabi írta:Pöööööpec lett az új arculat!
Gratula. :)
Tényleg jó lett az új arculat, de én még mindig kevésnek találom a napközbeni műsorvezetést. A délelőtt 10 és 12 óra közötti idő még elmegy csak zenével, de délután 14 és 17 óra között kellene valami szerintem. Esetleg Dóri maradhatna még a kívánságműsor után 14 és 16 között is műsorvezetőnek és a 16 és 17 óra között meg mehetne a Roxy DJ műsorvezető nélkül.
 #14386  Szerző: LewyDee

Tudom már honnan ismerős a stationvoice, GoldFm-nek is ez az úriember a hangja
 #14377  Szerző: fofla

Valamiért nem megyen a stream. Így nem tudom milyen az új szignálpark.
 #14376  Szerző: LewyDee

Szabi írta:Pöööööpec lett az új arculat!
Ez jó? Hát nem tudom, nekem nagyon szokatlan, és idétlennek tűnik.
"Ez a Roxy" ennyi a jingle. Csúnyán rájszos érzetet ad nekem.
Freki állomásnév szlogen. Ez kell jingle-be. Mint ahogy mindig volt a ROXY.
Pl. 96.4 ROXY Rádió A ma és a holnap slágerei. Marketing szempontból is jobb ha ez sokszor elhangzik.

Szerintem.
 #14375  Szerző: MrG

Pöööööpec lett az új arculat!
  • 1
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 333