RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#151449  Szerző: asr27

Gondoltam, hogy Tiesto lesz.
Szilveszterkor már nyomatták a mixét.
Viszont 10 kommentből, csak kettőt nem töröltek. :troll:
Ez annyit jelent, hogy kettő volt pozitív komment.
Kép
 #151448  Szerző: Dani

Én a volt Roxy/Disco shit DJ-ket hiányolom, titokban rájuk is számitottam...
 #151444  Szerző: Dawe1797

Én is attól tartok, hogy ma is külföldi DJ-t jelentenek be. De titkon reménykedek a magyar Stadiumx-ben :roll:
 #151443  Szerző: asr27

Elírtam. Csak a két magyar ismeretlen számomra.
Viszont a külföldiek nem élőben mixelnek, hanem a hivatalos, heti Radio Show megy tőlük, ami több külföldi rádióban is hallható.
Én abban bíztam, hogy ismert magyar DJ-k is lesznek, mint pl Sterbinszky, DJ Free vagy Julia Carpenter.
Úgy tudom ma is egy külföldit jelentenek be, Tippem vagy Tiesto vagy Martin Garrix (egyiket sem szeretem túlságosan).
Kaptak is néhány negatív kommentet a hallgatóktól, amiket persze azonnal töröltek. :D
 #151440  Szerző: Dawe1797

asr27 írta:Mi a véleményetek a "megújult" Music Killersről?
Én sokkal többet vártam tőlük. Szerintem elég gyengék az új DJ-k, 5-ből 3 külföldi és nem élőben mixel. Sima radio show-k mennek tőlük, mint anno a Niterise-ban.
A két magyar is ismeretlen (számomra).
Én is többet vártam az új Killerstől! A tegnap bejelentett DJ-n kívül mindegyiket ismerem. De várjuk ki a végét, mára ígérték a legnagyobb bejelentést.
 #151436  Szerző: asr27

Mi a véleményetek a "megújult" Music Killersről?
Én sokkal többet vártam tőlük. Szerintem elég gyengék az új DJ-k, 5-ből 3 külföldi és nem élőben mixel. Sima radio show-k mennek tőlük, mint anno a Niterise-ban.
A két magyar is ismeretlen (számomra).
 #151432  Szerző: zenefalo

Szerintem maradhatna így a Made in Hungary,mint most,mixben! :party:
 #151394  Szerző: zenefalo

Attis írta:
Dawe1797 írta:Fél órán belül kétszer is C-Block - So Strung Out :)
Gondolom nem az eredeti, hanem ez: https://www.youtube.com/watch?v=QhdtnOAMWtg :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:
Hétvégén valami nem oké náluk.. Hírek random időpontokban, előre felvett megszólalásra ráindul egy zene stb...
Juhász Gergely mondta tegnap a Music Killers c. műsorban,hogy a műsor megújulásával új dj-pult kerül a stúdióba,lehet hogy az átalakítás közben problémák merültek fel.
 #151387  Szerző: Attis

Dawe1797 írta:Fél órán belül kétszer is C-Block - So Strung Out :)
Gondolom nem az eredeti, hanem ez: https://www.youtube.com/watch?v=QhdtnOAMWtg :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:
Hétvégén valami nem oké náluk.. Hírek random időpontokban, előre felvett megszólalásra ráindul egy zene stb...
 #151372  Szerző: Dawe1797

Fél órán belül kétszer is C-Block - So Strung Out :)
  • 1
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 565