RADIOSITE Fórum

• Politika

#137463  Szerző: markfelt

egyébként félreértés ne essék, én nem fogom azt mantrázni, mint az agresszív dk-s öregasszonyok, az lmp-s hipsterek, az mszp-s prolik és az együttös megkeseredett liberók, de azt sem, amit a fidesz elvakult hívői.

ez az ország még bőven élhető és ami a közéletben zajlik, az csak a szemem csípi. de ha idejönnek vonáék, akkor tényleg baj lesz.

nemcsak a cigányoknak, meg a zsidóknak, hanem mindenkinek. nagyon veszélyes játék lesz az. annyira földtől elrugaszkodott terveik vannak, hogy csak nézek. teljes gazdasági elszigetelődés, intézményesült gyűlölet. hazaszeretetbe, keresztényi hitbe csomagolt fasizmus. rémes. az agy deficitje.

és ami még ijesztőbb, hogy senki nem veszi komolyan őket még mindig.
 #137462  Szerző: markfelt

Pasa írta:Na ne, elég nagy a támogatottsága a Fidesznek, mégha nem is kétharmad. És a lényeg, hogy három év van választásokig. Felesleges ítélkezni, illetve akkor ítélkezzünk a (nem létező ballib) ellenzék felett inkább. Ott sokkal nagyobb a baj.
én nem mondtam, hogy holnap vége a fidesz-kormánynak, én azt mondtam, hogy soha ennyire szétszórt nem volt. a támogatottság volt már ilyen mélyen, de akkor habony agyának és a rezsicsökkentésnek köszönhetően sikerült visszaküzdeni magukat az élre.

akkor viszont a korrupció, az oroszbarátság, a kitálaló expárttagok, az eu, az usa, és a média nem fenyegette őket, csak a hisztiző balosok.

irtózatosan meg kell most küzdeni majd a hatalom megtartásáért, el fogom ismerni, ha sikerül, de szerintem nem fog.

a médiát nem kellett volna csesztetni, az volt a legnagyobb hiba. az mtva és az echotv nem lesz elég. ráadásul úgy hallottam, széles már vonával spanolgat. gondolom még kirak pár buszt a pesti kövekre, megköti a 10 éves szerződéseket aztán hátat is fordít a narancsosoknak.
 #137460  Szerző: Csongii

Szerintem arra a 2020-ra se kell várnunk....
Komolyan kíváncsivá kezdek válni, hogy mi lesz ebből az egészből itt. :oops:
 #137459  Szerző: Glenn

Na ne, elég nagy a támogatottsága a Fidesznek, mégha nem is kétharmad. És a lényeg, hogy három év van választásokig. Felesleges ítélkezni, illetve akkor ítélkezzünk a (nem létező ballib) ellenzék felett inkább. Ott sokkal nagyobb a baj.
 #137457  Szerző: markfelt

egyre több ember tud elvonatkozatni az érzelmeitől, attól az image-től, hogy a fidesz egy hazafias, menő párt egy rendszerváltó, kvázi forradalmár, emberközeli, átlagember-forma vezetővel, aki demokrata, tisztességes és hiteles, illetve orbán ebből fakadó személyi kultuszától.

hogy miért?

azért, mert orbán nem hazafias, hanem hazaáruló, nem rendszerváltó, csak a rendszerváltásból nyerészkedő, nem forradalmár, csak jó kommunikátor, nem emberközeli, hanem a saját kis világában elő, megközelíthetetlen-elérhetetlen döbrögi a szemétkupacon egy nem túl diszes trónon, és nem jó értelemben vett átlagemberforma, hanem egy pörköltszaftos-szájú egyszeri proli.

nem demoktata, tisztességtelen és hiteltelen, elleben rohadt manipulatív.

lassan annyi a kultusznak, lassan annyi a fideszvilágnak.

---

annyit még hozzátennék, hogy a jobbik sem marad sokáig: a náciság bukta az eu-ban, eu nélkül meg az ország csődölne, a populizmust levedlő européer stílus pedig szavazóbázis-gyilkos lesz.

jöhet a görög káosz ide is, kb. 2020-tól!
 #137454  Szerző: Glenn

admin írta:kiderült, hogy nemcsak repedések és törésvonalak vannak a fideszben, hanem már lényegében rohamosan közeledik a vége a kormányzásuknak. túl sok a baki, túl sok a korrupció, orbán még össze-összefogja a brancsot, de 1-2 év, és belebuknak a saját kapzsiságukba, arroganciájukba, orbán controlfreak-ségébe. egyre több és több sumákság, csalás, hazugság derül ki, amellett, hogy minden egyes rossz döntéssel tízezreket veszítenek el.
Ez komoly? :lol:
 #137452  Szerző: markfelt

a simicska-ügy margójára:

kiderült, hogy nemcsak repedések és törésvonalak vannak a fideszben, hanem már lényegében rohamosan közeledik a vége a kormányzásuknak. túl sok a baki, túl sok a korrupció, orbán még össze-összefogja a brancsot, de 1-2 év, és belebuknak a saját kapzsiságukba, arroganciájukba, orbán controlfreak-ségébe. egyre több és több sumákság, csalás, hazugság derül ki, amellett, hogy minden egyes rossz döntéssel tízezreket veszítenek el.

a vidéki alsóközéposztállyal pedig egy olyan társadalomban, ahol folyamatosan nő a szegénység, nem tud fennmaradni még egy olyan párt sem, ami kétharmaddal került hatalomra.

a leglojálisabb szavazókat is elveszítik lassan. a fiatalok körében már régóta "gáz" orbánt szeretni, a nyugdíjas réteg egy része még erősen kitart, de már ők sem sokáig.

ez elsőre jól hangzik, de sajnos csak még rosszabbat hoz. a jobbik hatalomra jutása borítékolható, morális és gazdasági katasztrófába, akár polgárháborúba lökve az országot. európától való leszakadás. bizonyos társadalmi csoportok üldözése, félelemben tartása. tőke kiáramlása. gazdaság szakmaiatlan kezelése.

a jobbik vagy átvált full náciba, miután kormányra kerül, vagy hirtelen egy européer, szakmai alapokon kormányzó párt lesz, és levedli az összes populizmusát. ez a kettő verzió lehetséges szerintem.

a baloldalról nem beszélek, baloldal nincs.
 #137438  Szerző: Glenn

Simliska... :D :D :D
 #137425  Szerző: szemilan

Külön hasáb is jár a hirkereso.hu oldalon.

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • 1
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 519