RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#79922  Szerző: Milán

Ma délután 2 körül hallgattam a balatoni Rádió 1-et, de csomószor elnémult, volt hogy percekre.Az mitől?
 #79920  Szerző: Nickman

Most olvasom a Rádió 1 Facebook oldalán, hogy valami kiscsaj felhívta az R1-et és elmondta a véleményét hogy a Class FM jobb a Rádió 1-nél. Én is remélem hogy valaki felvette.
 #79918  Szerző: Nickman

Class Fm-es megszólalás ? :D Részletek ?
 #79917  Szerző: PooLee

Ezt?
 #79916  Szerző: markfelt

Ezt a Class FM-es megszolalast hallotta valaki rajtam kivul? Vki esetleg rogzitette? :D
 #79778  Szerző: Nickman

Már egy ideje nem jó a netes adás. Dél körül semmi sem volt, jelenleg csak egy erős sistergés megy, de jelzi hogy épp melyik szám megy.
Az Alisca Rádió 1 netes adás az működik. :)
 #79776  Szerző: Zoey

Ma délelőtt, mikor néztem, nem jelezte ki a streamstat a Rádió 1 netes streamjét.
Most ugyan kijelzi, de igen kevés hallgatót mutat (150 körül). Akadozik?
 #79723  Szerző: base84

Nyilván minden ízlések és pofonok dolga. Személyes véleményem fogalmaznám meg: lassan egy éve, hogy az ALISCA regionális rádió helyett Rádió 1 szól. Nekem ez az egy év alatt nem sikerült olyan rádiót találnom, ami helyettesíteni az egykori Aliscát. Leginkább netrádiót hallgatok újabban, de egy biztos, azt az űrt, szakadékot, amit az Alisca rádió megszűnése okozott, semmilyen rádió nem lesz képes sosem pótolni. Az ország legjobb rádiója szűnt meg tavaly aug 23-án, és helyette talán a lehető legjobbra váltottak, ez igaz, de a Rádió 1 sosem lesz képes még csak árnyékát sem nyújtani az Alisca regionális rádiónak, főleg zenei változatosság terén !!!

Alisca rádió - Ha zenéről van szó - FOREVER !!!!!

Ezzel a hozzászólásommal remélem senkit közvetlenül nem bántottam meg, nem ez volt a szándékom...
 #79722  Szerző: mxgiorgio

Jaj Attis ! Szóval akkor mond már meg,lécci a Rádió 1 miért van lemaradva fél-1 évvel a külföldi rádiókhoz képest zenei téren,ami nektek új az kint már 3-4 hónappal előbb megy.Miért nem mertek felválalni új zenéket,hogy azokat ti mutassátok be először a magyar közönségnek,miért kell egy befutott slágert 1-2 évig napi 5-6x leadni.Komolyan ami jó sláger egy idő után unalmas lesz mert 2 óránként ugyanaz megy.Miért kell a szlogenbe becsapni a hallgatót csak mai sláger megy amikor utána rögtön 10 évvel ezelőtti zene megy.Miért van az,hogy egy-egy előadótol csak 1 számot játszatok,komolyan ha tudatlan lennék azt hinném csak egy dalt készített szegény.Szinte naponta megtudom mondani,hogy mikor milyen zene lesz,mert max 3 óránként forognak ugyanazok a dalok.Na az baj,ha a hallgató szeretne kérdezni,egy olyan rádiót ami nem csak 2-3 óráig hallgató hanem mondjuk egész nap?Mondok egy pár példát Europa2 szlovákia,pro fm románia,deejay olaszország de sorolhatnám még ők miért tudnak igényesebb,hallgatóbb rádiót készíteni???Náluk nem csak top 50 dal létezik 1 éven át :( Magával a műsorvezetőkkel nincs gond mert tényleg Te is és a többiek is jó fejek,meg humorosak vagytok,csak a zenék istenem csak ebbe lenne már változás,ne mindig ugyanazok a dalok szóljanak.Ti vagytok a rádiósok nem én,nektek kell megoldani.És igaz ha a hallgatónak nem tetszik,átteker máshová,ezért is hallgatok inkább deejayt,de kocsiba milyen jó lenne ha szólna a rádió1 :) Köszi
 #79717  Szerző: gyattis

mxgiorgio írta:Ha meg szólsz nekik a face oldalukon rögtön jön az oltás,meg a magyarázkodás :shoot:
Erre azért reagálnék.

A Facebook Rádió 1 oldalán ha kritikával eddig valaha is találkoztam, azok többnyire (10-ből 9 esetben) minősíthetetlen, sértő hangnemben íródtak. Sokszor elképedek, hogy milyen stílust engednek meg maguknak az emberek... pusztán azért, mert nem szeretik a rádió zenei programját, arculatát. A kritikák nagy része pedig így fogalmazódik meg: "Mondjátok már meg..." miért ilyen vagy olyan a zene.

Én a magam részéről eddig két dolgot próbáltam ilyen esetben tenni. (1.) nem reagálni --> ebben az esetben a kritizáló pár perc vagy óra múlva sértődötten ismét felír az oldalra, mondván: " jellemző, hogy a kritikájával senki nem foglalkozik". (2.) reagálni és elmagyarázni, hogy a Rádió 1 mit ért a szlogenje alatt, miért olyan a zenei arculat amilyen --> mint itt a fórumon is látszik: a kritizáló "oltásnak" és "magyarázkodásnak" veszi.

Magyarul nincs jó megoldás. 2011-ben úgy látszik mindig a kritizálónak van igaza, bármiről is legyen szó, és más véleményt közel sem enged magához. Csak az a jó amit ő mond, minden más "oltás" és puszta "magyarázkodás". Idővel rájön az ember, sokat úgy sem ér el bármit is csinál, hiszen mint az idézet postoló, úgy is más rádiót hallgat.

Egy biztos. Ha az illető megszólít minket ("Mondjátok el miért ilyen-olyan ez vagy az") akkor - szerintem - illendő válaszolni. Ha pedig ezt valaki oltásnak, vagy magyarázkodásnak veszi... Egészségére. :)

Hogy ki voltam? A nevem alatt látszik mikor csatlakoztam a fórumhoz. Az első hozzászólásomban már egyszer bemutatkoztam. Jó fórumozást mindenkinek :)
  • 1
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 482