mxgiorgio írta:Ha meg szólsz nekik a face oldalukon rögtön jön az oltás,meg a magyarázkodás
Erre azért reagálnék.
A Facebook Rádió 1 oldalán ha kritikával eddig valaha is találkoztam, azok többnyire (10-ből 9 esetben) minősíthetetlen, sértő hangnemben íródtak. Sokszor elképedek, hogy milyen stílust engednek meg maguknak az emberek... pusztán azért, mert nem szeretik a rádió zenei programját, arculatát. A kritikák nagy része pedig így fogalmazódik meg: "Mondjátok már meg..." miért ilyen vagy olyan a zene.
Én a magam részéről eddig két dolgot próbáltam ilyen esetben tenni. (1.) nem reagálni --> ebben az esetben a kritizáló pár perc vagy óra múlva sértődötten ismét felír az oldalra, mondván: " jellemző, hogy a kritikájával senki nem foglalkozik". (2.) reagálni és elmagyarázni, hogy a Rádió 1 mit ért a szlogenje alatt, miért olyan a zenei arculat amilyen --> mint itt a fórumon is látszik: a kritizáló "oltásnak" és "magyarázkodásnak" veszi.
Magyarul nincs jó megoldás. 2011-ben úgy látszik mindig a kritizálónak van igaza, bármiről is legyen szó, és más véleményt közel sem enged magához. Csak az a jó amit ő mond, minden más "oltás" és puszta "magyarázkodás". Idővel rájön az ember, sokat úgy sem ér el bármit is csinál, hiszen mint az idézet postoló, úgy is más rádiót hallgat.
Egy biztos. Ha az illető megszólít minket ("Mondjátok el miért ilyen-olyan ez vagy az") akkor - szerintem - illendő válaszolni. Ha pedig ezt valaki oltásnak, vagy magyarázkodásnak veszi... Egészségére.
Hogy ki voltam? A nevem alatt látszik mikor csatlakoztam a fórumhoz. Az első hozzászólásomban már egyszer bemutatkoztam. Jó fórumozást mindenkinek