RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#151046  Szerző: gyattis

Én sem tartom brand barátnak ezt a stílusváltást az ünnepekre, ennek ellenére úgy gondolom, hogy fanyalgás ide - fanyalgás oda, hallgatókat nem veszítenek vele. A karácsony az egyik legnagyobb rádiógyilkos időszak. Nagyon kevesen hallgatják. Az emberek vagy otthon tespednek (tévé) vagy vendégségben vannak. Még az átlag hétvégéknél is jóval gyérebb a rádióhallgatás. Útban a nagyi felé pedig még hangulatot is teremthet a Last Christmas.

Gyakorlatilag ilyenkor azt csinálnak amit akarnak a rádiókban. A törzsközönség pedig pontosan tudja, hohy az ünnepek után újra jön a dizsi.
 #151040  Szerző: zenefalo

Gondolom,a törzshallgatóknak fájdalomdíjul ma is van Cooky-mix,biztos konzerv,de van.
 #151038  Szerző: asr27

Én is csak este 9 után hallgattam.
Nem ártana, ha eljutna a vezérigazgató asszony tudatáig, hogy semmi szükség erre. A rádió célkorosztályának a 70%-a nem igényli ezt.
 #151021  Szerző: Dani

:vomit:
asr27 írta:Arról volt szó, hogy csak 24-én lesz stílusváltás, erre ma is minden második zene nem a rádió arculatába illő.
Szerintem nem kevés törzshallgatót üldöznek el ezzel a karácsony mániás húzásukkal.
Én konkrétan tegnap óta nem hallgatom, mire jó ez a baromság? Nyálas, gusztustalan az egész!! :vomit:
 #151002  Szerző: zenefalo

Vannak azért váltások,John Lennon:Imagine után Fritz Kalkbrenner:Back Home :shock:
 #150993  Szerző: djlacee

Előkerült egy rakás zene, ami nem karácsonyi, de eddig valahol egy be nem kötött HDD-n lapulhatott ^^
 #150992  Szerző: asr27

Arról volt szó, hogy csak 24-én lesz stílusváltás, erre ma is minden második zene nem a rádió arculatába illő.
Szerintem nem kevés törzshallgatót üldöznek el ezzel a karácsony mániás húzásukkal.
 #150983  Szerző: Gr3g0ry

asr27 írta:Súlyosan elkapcsolós ma ez a rádió, legalábbis számomra.
Ezzel nem vagy egyedül. :)
 #150982  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:
asr27 írta:Súlyosan elkapcsolós ma ez a rádió, legalábbis számomra.
Semmi gond, kell néhány hallgató a Sláger FM-nek úgyis!
hmmmm,adtál ötletet. :D A "rádióról" inkább nem alkotok véleményt.....
 #150980  Szerző: djlacee

Szerintem amúgy nem távolodtak el nagyon az eredeti előadóktól, ugyan azok mennek szinte, mint normálisan, csak a karácsonyi dalaik
  • 1
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 565