RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#186201  Szerző: Dani

Szerintem Jáksóhoz jobban illett a hétvégi Ripost című műsor, ez a beszélgetős műsor, amit most csinál reggelente, nem hozzá illik.
 #186199  Szerző: tomee

Nekem amúgy annyi nem tiszta, hogy eddig megfelelt a lightos hangvételű, de szerethető reggeli csapat. Kb. arra jó volt, hogy ha az embernek már fáj a feje Balázséktól, át tud kapcsolni valami totál semleges másra, és mégsem volt annyira vérszegény, mint a Petőfi vagy Retró reggel.

Most ehhez képest Jáksó úgy lett berobbantva, mintha egyébként szeretnének a R1 után menni, és ezen a téren erősödni, holott ehhez talán a régi Önindítós stáb jobban megfelelt volna.
 #186193  Szerző: zakopanendre

Meg kell tanulnunk fogyasztani. Azt gondolom, hogy a hétfői aljaság után van tisztulás és végre valami váratlan az éterben.
 #186192  Szerző: Sakál

Egész jó lenne ez a műsor, ha nem ilyen össze-vissza, zenébe belepofázós volna.
 #186186  Szerző: csadam

noartist írta: 2020.01.09. 15:11 Somogyi, a 10-es óranyitóban: ,,A 80-as, 90-es és a 2000-es évek legnagyobb slágerei, mostantól teljes terjedelmükben" ^^

(nem szó szerint, de a lényege ez volt)
Hétfőn is így kezdte.
 #186181  Szerző: noartist

Somogyi, a 10-es óranyitóban: ,,A 80-as, 90-es és a 2000-es évek legnagyobb slágerei, mostantól teljes terjedelmükben" ^^

(nem szó szerint, de a lényege ez volt)
 #186180  Szerző: PM2FHN

FLaci81 írta: 2020.01.07. 09:51 A ma reggeli műsor szerintem már vállalhatóbb
A szignálok annyira kínosak, hogy még fülhallgatóval is csak nagyon alacsony hangerőn merem visszahallgatni őket...
 #186173  Szerző: FLaci81

A ma reggeli műsor szerintem már vállalhatóbb, mint a tegnapi.
Nem olyan rossz ez szerintem.
 #186172  Szerző: Glenn

zoLee írta: 2020.01.06. 15:57Eddig arra verték a mellkasukat, hogy ők BP leghallgatottabb rádiója.
Nem csodálkoznék, ha ezek után reggel 6 és 10 között hallgatottságban még a 6. kerületi kis Spirit FM is verné őket...
Na az nem fogja, mert mától meg ott trollkodik a másik rettenetes ripacs... :vomit:
 #186168  Szerző: zoLee

Jobbra??? :gülü2:

A lenti kommentem megszületését a 8 óra utáni bicskanyitogató események váltották ki (akkor kezdtem el hallgatni).
9 óráig bírtam, de már szégyenemben, idegességemben a falat kapartam.
Ha a zenékbe való folytonos belepofázás, a betelefonáló és Viktorin Tomi megalázása és a vendégekkel való tiszteletlenség, flegmáskodás "jónak" számít, akkor mi volt reggel 6 és 8 közt, mit alkotott a mester???
Büfögött-fingott-anyázott-trágárkodott?

Eddig arra verték a mellkasukat, hogy ők BP leghallgatottabb rádiója.
Nem csodálkoznék, ha ezek után reggel 6 és 10 között hallgatottságban még a 6. kerületi kis Spirit FM is verné őket...
Vagy akár a Mária.
Vagy úgy bármelyik rádió, mondjuk az Europa 2 :lool:
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 102