RADIOSITE Fórum

• Rock FM 95.8

#154306  Szerző: dkemeny77

djlacee írta:Amúgy nem tudom mit szenved mindenki. Gondolhatták a hallgatók, hogy nem egy rétegrádió akar ez lenni, hanem ha már ekkora neveket, mint Kovács Áron, vagy Vas Maya leszerződtettek, valamiből pénzt is akarnak szerezni, azzal pedig őket is kifizetni. Na meg persze hallgatókat szerezni! Ehhez pedig legalább egy Anténa Rock szint kell, nem mehet itt sem non-stop P.Mobil meg Lord
...bevallom Rádió Rock alatt én sem egy ilyesmire asszociáltam :oops:
 #154305  Szerző: djlacee

Amúgy nem tudom mit szenved mindenki. Gondolhatták a hallgatók, hogy nem egy rétegrádió akar ez lenni, hanem ha már ekkora neveket, mint Kovács Áron, vagy Vas Maya leszerződtettek, valamiből pénzt is akarnak szerezni, azzal pedig őket is kifizetni. Na meg persze hallgatókat szerezni! Ehhez pedig legalább egy Anténa Rock szint kell, nem mehet itt sem non-stop P.Mobil meg Lord
 #154303  Szerző: LuciFerko

dkemeny77 írta:Admin Úr!
Így, hogy a rádiót már nem védi az a bizonyos
első nap
igazán kíváncsi lennék szubjektív véleményére. :chinese: :smoke:
:yeah:
 #154302  Szerző: LuciFerko

Mikrofonokat jól beállítani, BED-et lejebb húzni... :gülü2:
 #154300  Szerző: BroCreSt

A Facebook oldaluk nagyon pörög, ami a hozzászolásokat illeti. :)

"Tisztelt Csoporttársak! Mély csalódásomnak szeretnék itt hangot adni a rock rádió miatt. Hetek óta itt ezen az oldalon biztatlak Benneteket és minden ismerőst hogy lájkoljuk és reklámozzátok e remek kezdeményezést. Két napja elindult a nagy adás. Voltam olyan lüke hogy éjfélkor indulásra is felkeltem mert úgy éreztem ott a helyem a rádió mellet. Nézzük a tényeket. A reggeli adás a három műsorvezetővel roppant színvonaltalan és pont olyan adás mint a többi celeb adókon más vezetőkkel pl Bochkor, Sebestyény, Hudák hallható. Összeül három ember a stúdióban és igénytelen színvonaltalan hírekkel egymást szórakoztatva röhögcsélve untatnak minket. Áron barátunk a ma reggeli adásban arról értekezett hogy a Kínai emberek hogyan turháznak, és hogy évekkel ezelőtt mint gitáros legény hogyan kefélte meg a ribit a Duna parton a skodában. Kedves Áron mi rock rajongok akik a 60-s 70-s 80-s években az igényes rockzenén nőttünk fel kikérjük magunknak hogy a rock rádióban ilyen igénytelen mocskot zúdíts az éterbe. Miért kell az igénytelenséget hallgatnunk? Ezért kár volt csatornát váltani.A zenei választék a sláger rádió repertoárját mutatja be kb 70%-n. A délelőtti hölgy azt mondta hogy olyan zene jön amit csak itt játszanak. Erre megszólalt Van Halen -jump száma amit a sláger adó 2 naponta játszik. Nagy Feróként bekonferált Nagyvárosi farkaskölyök is feldolgozás volt valami más együttestől. Vas Maya esti műsora nagy melléfogás ezen az adón! Miért nincs kívánság műsor?????? Akkor találkoznának az igazi rock hallgatók kéréseivel amit nem tudnának teljesíteni. Én ezen a napon vissza veszem a lájkomat ettől a csatornától és a P-Mobil Netes rádiónak szavazok bizalmat ahol olyan hiteles emberek szerkesztenek mint Rozsonincs Tamás. Azon hallgatók akik meg a vétel körzeten kívül laknak azoknak meg nincs min bánkódni!!! További szép napot Mindenkinek!"
 #154298  Szerző: dkemeny77

Admin Úr!
Így, hogy a rádiót már nem védi az a bizonyos
első nap
igazán kíváncsi lennék szubjektív véleményére. :chinese: :smoke:
 #154297  Szerző: LuciFerko

zenefalo írta:Az előbb Barabás Bea ,, FM 98.5"-öt mondott véletlenül :P
Ott más volt valamikor. 8-)
 #154295  Szerző: zenefalo

Az előbb Barabás Bea ,, FM 98.5"-öt mondott véletlenül :P
 #154294  Szerző: Gr3g0ry

zotya54 írta:
Gr3g0ry írta:Mit csodálkoztok ha 192 kbps-nél leakadt ennyit bír jelenleg a netszolgáltató amit a szervernek biztosít,ha leviszik 96 kbps-re akkor többet tudna fogadni.Amúgy 1014.

A 80 km belülieknek:Tényleg ennyire borzalmas a vétel hogy csak a stream az egyetlen út? :D
bocs nálam még eddig két napja is folyamatosan megy az onlinésük is.ugyhogy lehett hogy ön készülékében van hiba?most probálkozunk( sikeresen) analog vétellel.
Én is fogom/fogtam DX-el de most nem arról van szó.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 50