adminisztrator írta:
nem hiszem, hogy nagy csinnadrattával indítják majd a 93.8-at. a 99.4-en egyáltalán van valami? annak lesz a vételkörzet-bővítése...
Leírom amit egyelőre hallottam forrásokból. 1 hónapig zene fog csak menni rajta, meg talán hírek, majd utána indítják be teljes gőzzel a rendszert. A 99,4-t nem tudom, hogy mi megy rajta, de mivel lakik ismerősöm Komlón, így rá tudok kérdezni.
Amúgy 22-én 0 órától kell induljon, de mivel elvileg minden megvan hozzá, így nem fog nekik gondot okozni.
Amit itt élőként tudok, hogy rengeteg embernek hiányzik a rádiónk, illetve a rádió a 93,8-on, mivel sok helyen nem foghatóak jól a pécsi frekvenciák (Class, Petőfi stb.) vagy nem szeretik azt hallgatni. Pl. azt tudom, hogy a Tacskóban a fémfalak miatt csak a mi frekvenciánk jött be. Szóval igazából sokan fognak örülni annak, ha lesz újra rádió és még hallgatható is lesz. Már pedig a jelenlegi Rádió1 nagyjából azt a zenei vonalat képviseli, amit mi nyújtottunk itt. Ez egy viszonylag vegyes, nem egyszerűen behatárolható. A 80-as évektől napjainkig játszottunk Pop, Rock, House, Dance zenét. Persze kellően be volt állítva, napközben inkább a lazább dalok mentek, az idősebb korosztályba nem toltuk bele az ütős house zenét, ami azért este vagy éjszaka kényelmesen elfért. Most ezt talán sokan hülyeségnek tartják, de itt szívesen hallgatták rengeteg helyen.
Na de, hogy visszakanyarodjak, sokan fognak örülni neki, ha újra lesz és mivel tudom, hogy együttműködést kötöttek az egyik 2 hetente megjelenő lappal, így a média felület is meglesz, ahol könnyen hirdethetik magukat, hogy ismét van műsor a 93,8-on és ez bizony a Rádió1.
Őszintén szólva kíváncsian várom, hogy mi lesz.