RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#29707  Szerző: Vendég

EZ a tulajdonos mekkora bunkó :D
 #29705  Szerző: mgabor

komolyan azstnbsszameg, úgy csinálnak, mintha rajtuk kívül mindenki a politikának nyalna
 #29703  Szerző: mgabor

továbbra is erről beszélgetnek, bekapcsoltam onlájn
még mindig a politikai függetlenségen lovagolnak
 #29702  Szerző: Obladioblada

Baszki!

A cégek nem reklámoznak, asszonyga... Mert válság van. Milyen érdekes, hogy egyéb rádiók "tele vannak" reklámmal. Helyi szinten is, nem csak országosan. Talán, ha nem Miskolcot célozták volna meg, úgy, hogy alig foghatóak, hanem a megyét rendesen, odafigyelve picit a tényleges vételkörzetre, foglalkoztatva néhány reklámszervezőt, akik láttak is már ilyet, és járják a megyét, nem lenne ez a gáz. Ja. Pályázati pénzek. Annyiból, ami bejött (nincs kedvem kikeresni, sok) abból fent lehet tartani két normális rádiót is, nem csak egy kereskedelminek látszó nem is tudom mit (ők sem tudják)... Ha a tulaj nem nyeli le a pénzt.

Ennyi.

Felkúrtam magam. Alszom.

Csá.
 #29701  Szerző: centerweb

mgabor írta:azér nagyon komolyakat mond a hollóssy vagy ki...
pletykáltak a műsorvezetőkről a városban? :D attyaúristen
ááá
kár hogy most nem tudom meghallgatni a dolgot, várnom kell holnapig.
pletykáltak?
mit?
kik?
félnek hogy holnap már a story címlapján lesznek?
ezt komolyan nem értem.
:gülü:
 #29700  Szerző: Zoey

Na gratulálok! :stare: Ez a lehető legrosszabb, ami történhetett volna! Nem mintha eddig sok szövegelés lett volna rajta... Azt hittem, lesz végre egy jó, normális adó, erre marad ez a ..., csak "zenével". Amúgy vicces, milyen vidám zene mellett jeléentették be ezeket. "Nincs Mo.-on pártfüggetlen rádió" - mondja Hollósy, "csak mi". Most kajak, hogy erre fogják a szünetelésüket? Ja, és az új ügyvezetőt szidja...ezek után mit várhatunk? Na meg hogy nem kapnak a pártoktól pénzt. "Felröppentek munkatársainkról pletykák, amik ártottak nekünk". Kire céloz, én nem tudok semmiről! "Eszembe jutott, hogy ó, hétfőn kelhetek megint hajnalban, de aztán esezembe jutott, hogy mégsem" - magyarul nagyon nagy kedvvel ment be oda dolgozni. :D
Na kíváncsi leszek, mi lesz jan.1-től. Remélem, eladják...
Ja, és a dolgozók fizetett szabadságra mennek? Vagy várjanak jan.1-ig, hátha lesz munkahelyük?!? Na őket sajnálom!
 #29699  Szerző: nyikolaj

De mit? :S
 #29698  Szerző: mgabor

azér nagyon komolyakat mond a hollóssy vagy ki...
pletykáltak a műsorvezetőkről a városban? :D attyaúristen
 #29694  Szerző: Obladioblada

hdshouter írta:22:00-kor megy ideiglenes nyugdíjba az Express!
Előtte meg az új tulajjal fognak beszélni...
Valaki majd linkelje már be azt is, nem fogom tudni hallgatni... Köszi.

Amúgy részemről az eltékozolt frekvenciákért hullajtok néhány könnyet, de ezért a rakás szarért, amit ezek az elmúlt években rádió címen csináltak nem. Szakmai hozzá nem értés + hülye tulajdonos = OFF. Várható volt, lássuk be.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 97