RADIOSITE Fórum

• Időjárás

#129335  Szerző: kukac

@mlaszlo: "...Kérdés mi lesz a gyümölcsfákkal is, mert
bogarakat, darazsakat viszont nem látok,
amiknek ugye be kellene porozniuk a
virágokat."
- erdekes, en lattam mindenfele rovart: meheket, kover, masodeves attelelt legyeket es szunyogokat is. Ez a tel kedvezett a rovaroknak, nyilvan a kartelok is megvannak, ugyhogy szerintem a problema nem az lesz hogy mi fog beporozni, hanem mik azok a korok, amik eddig nem nagyon jelentkeztek es amiktol pusztulni fognak a novenyek...
 #129331  Szerző: mlaszlo

asimov írta:Jelentem, találtam egy virágot bontott nárciszt az udvaromban... ergo tavasz van :)
Óóó, errefelé a nárcisz már el is virágzott, sőt a barka is és lassan az aranyeső is. Nagyjából egy hónappal előrébb vagyunk ezen a téren, mint kellene, vagy még előrébb. Már a gyümölcsfák is virágba borultak. Pedig az aranyeső és a barka csak húsvét körül szokott nyílni. De már a pünkösdi rózsa is bújik ki a földből, pünkösdre abból se lesz már semmi. Kérdés mi lesz a gyümölcsfákkal is, mert bogarakat, darazsakat viszont nem látok, amiknek ugye be kellene porozniuk a virágokat.
 #129269  Szerző: zoo

asimov írta:Jelentem, találtam egy virágot bontott nárciszt az udvaromban... ergo tavasz van :)
Tegnap már sokan emlegették, de most már hivatalos!
 #129266  Szerző: kukac

na végre, ez igazán jó hír!
 #129257  Szerző: asimov

Jelentem, találtam egy virágot bontott nárciszt az udvaromban... ergo tavasz van :)
 #129161  Szerző: asimov

Ami igazán elkeserítő, az az, hogy ha tényekkel alátámasztva, fizikai törvényszerüségekkel, számításokkal magyarázod meg akár ezt is, az senkit nem érdekel, sőt lehülyéznek az "okosok".
Ezzel szemben, a semmivel nem bizonyítható -viszont szakismereteket nem feltételező és főleg nagyon jól hangzó- összeesküvés elméletekre annyira fogékony a VV-n szocializálódott átlagmagyar (10-ből 9??) , mint amennyire a döglégy imádja a rothadó hústetemet. Csak a döglégy nagyon is jó indokkal "imádja" azt a hústetemet.

Holnap már -ha jól sejtem- az "IMF és a Háttérhatalom áll mindez mögött azért, hogy megdöntsék OV hatalmát"
Komolyan mondom, érdemes lenne egy hoax-ot gyártani ebből :)
adminisztrator írta:haarp bazmeg, az. ez a föld, melyen annyiszor apáink vére folyt, kibaszottul halálra van ítélve a nép kellemetlenül sötét agyiszintje miatt
 #129150  Szerző: markfelt

haarp bazmeg, az. ez a föld, melyen annyiszor apáink vére folyt, kibaszottul halálra van ítélve a nép kellemetlenül sötét agyiszintje miatt
 #129093  Szerző: asimov

A reggeli 6 Cfok-hoz képest, most súrolta a 20(!) Cfok-ot a hőmérséklet.. nagyon durva lesz az a délutáni/esti hidegfront átvonulás. (Jégeső? :( )
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 209