JoNeS írta:létrehoztam a stream-et. hjonap ha lesz időm, publikussá teszem.Látod, hogy kell az a stream...

JoNeS írta:létrehoztam a stream-et. hjonap ha lesz időm, publikussá teszem.Látod, hogy kell az a stream...
JoNeS írta:létrehoztam a stream-et. hjonap ha lesz időm, publikussá teszem.Már előre köszönöm!!
JoNeS írta:Na most akkor ha elhiszed hogy és se a roxy-t sem a volt rise-t nem hallgattam igazán, akkor esélyes hogy nem olyan lesz. Olyan lesz mint az eddigi dolgaim. Szelektívek. Max sokan mondják majd hogy másként csinálnák. Bár most elég bizakodó vagyok.Lenne rá igény, hidd el
Jelzem a stream megvalósítása sem lehetetlen, csak nem tudom mennyi igény lenne rá.
JoNeS írta:Nos semmiféle klón nem lesz.A klub zenék jók,csak az a lényeg hogy ne a roxyra hasonlítson a stílusa,mert sajnos az a rádió két óránként ismétli ugyanazokat a már unalmas számokat.Ja és a Risefm-re se hasonlítson,hanem legyen egy harmadik,sokkal jobb klubzenei rádió!Hajrá!
Én ahogy már írtam, a szakmai felkéréseket elfogadom ha úgy gondolom, el is tudom végezni. Holnap ismét fejlődik a jelenleg hallható 88.1 zeneileg. természetesen mivel van mihez hasonlítani, különböző kritikákat fog kapni. Én elvégzem a vállalt feladatom, mások meg bírálják. Ez így szokott lenni...
Ez ebben a hónapban hangsúlyozottan kísérleti adás. Nem kell többet várni tőle. Bővülő zenei választék, a klub zenék világából. Ez a zenei irányzat lett meghatározva ezen a frekvencián elsejétől a tulajdonos által.