RADIOSITE Fórum

• Ayudate Holding (DoQ, SportKlub)

#19426  Szerző: mg

Pasa írta:És itt jön az, hogy mi a ráknak ennyi csatorna? :vomit:
hát hogyhogy minek? nyilván nem a nézőre hajtanak, hanem a kábeles jogdíjakra. aztán fizetünk havi hatezret a kábeltévéért, amit telepakoltak minden szarral, meg még örömködünk is, hogy hú, hatvan csatorna :)
 #19404  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Jó, de könyörgöm. Ezek akció sorozatok! Enyi erővel a Medicopter, vagy a Kobra 11 is mehetett volna.. :D
Igazad van, de a Mulatósnak, Kóostolónak, Péntek esti vígadónak, Kontrának és az argentin sorozatoknak se lenne helye egy ilyen csatornán. Gondolom már nem tudtak mit adni és azért tették be ezt a két sorozatot, mondjuk éjszaka megy, így sok értelme nincs is.
Szerintem a Film+2, Sorozat+ és Poén csatornákat össze kellene gyúrni és úgy lehetne talán egy normális csatornát csinálni, így önmagukban nagyon gyenge mindegyik, főleg a Film+2 és a poén.
 #19403  Szerző: Zoshi

Jó, de könyörgöm. Ezek akció sorozatok! Enyi erővel a Medicopter, vagy a Kobra 11 is mehetett volna.. :D

Viszont az Egy rém rendes család-nak örülök. Igaz h az is ment v 50x, de nem baj. Nagyon bírom azt is. Azok közé tartozik amit mindíg nézek. :) (Buffy, Angel, Sp, Bundy.)
 #19401  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Emberek.... Mit keres a Poén!-on a Buffy, és az Angel sorozat???

Az ok h van benne néha humor, de .... :gülü: Én már 2x néztem végig őket. Imádom is, minden nap nézem, de ne is haragudjanak, Poénra tenni őket... Eskü nem volt már mivel kitölteni a műsoridőt...
Kicsit átalakult a műsorrend június 1-jétől, kis mértékben talán javult a poén, mert amit az utóbbi hónapokban műsor címén felmutattak, az katasztrófa volt.
Még mindig jobbak ezek a sorozatok, mint a Csacska angyal, a Mulatós és az RTL-es műsorok ki tudja már hányadik ismétlése.
Pénteken lesz valami új mulatós műsor is, a Diridári :D
 #19400  Szerző: Zoshi

Emberek.... Mit keres a Poén!-on a Buffy, és az Angel sorozat???

Az ok h van benne néha humor, de .... :gülü: Én már 2x néztem végig őket. Imádom is, minden nap nézem, de ne is haragudjanak, Poénra tenni őket... Eskü nem volt már mivel kitölteni a műsoridőt...
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 43